Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega 60. Yıl Dönümünü Ücretsiz Oyunlarla Kutluyor

1960 yılında kurulan Sega bu yıl 60. yaşını kutluyor ve bunun şerefine PC oyuncularını dört ücretsiz mini oyun bekliyor.
 
Armor of Heroes (15-19 Ekim) - (Steam)

Çok oyunculu retro tank savaşı oyunu. Crazy Tanks, Skirmish ve Last Man Standing dahil olmak üzere dokuz oyun moduna sahip olacak. Tek oyunculu, arkadaşlarla birlikte yapay zekaya karşı veya dört oyuncuya kadar herkes birbirine karşı savaşacak.
 
 
Endless Zone (16-19 Ekim) - (Steam)

Bu side-scrolling shoot 'em up oyununda Endless evreni ve Fantasy Zone bir araya geliyor.

 
Streets of Kamurocho (17-19 Ekim) - (Steam)

Bu oyunda da Streets of Rage 2 ile Yakuza serisi birleşiyor. Kiryu ve Majima karakterlerini kontrol ederek önünüze çıkan herkesi döveceksiniz.
 
 
Golden Axed (18-19 Ekim) - (Steam)

Bir zamanlar Sega Avustralya'nın üzerinde çalıştığı fakat stüdyonun kapanmasıyla birlikte iptal edilen Golden Axe Reboot geri dönüyor.
 
 
 
Oyunları belirtilen tarihler arasında Steam'den ücretsiz olarak alabileceksiniz. Süre dolmadan kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyunlar sizde kalacak.
 
Son olarak, Nights into Dreams önümüzdeki 60 gün boyunca ücretsiz. Bunun için Sega'nın resmi kutlama sayfası üzerinden eposta adresinizle birlikte kayıt yaptırmanız gerekli.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247
PUBG Mobile Türkiye, 400.000 TL Ödüllü Turnuvasını Duyurdu Apex Legends Champion Edition Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız