Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seeds of Resilience'a Resmi Türkçe Altyazı Desteği Eklendi

 
Subtle Games'in sıra tabanlı yönetim oyunu Seeds of Resilience'a resmi olarak Türkçe altyazı desteği eklendi. Çeviri AiBell Game Localization tarafından gerçekleştirildi.

Oyun şu anda Steam'de %30 indirimle 16,10 TL'den satışta.

Oyunun tanıtım yazısı ve çıkış fragmanı:


Sıfırdan yeni bir köy inşa edin
Terk edilmiş bir adada bir köy inşa edin ve acımasız doğal felaketlere hazırlanın! Bu sıra tabanlı yönetim oyununda doğru eşyaları seçmeyi öğrenin, doğanın düzenini anlayın, gerçek ortaçağ inşa ve zanaat tekniklerini kullanın.
 
Özellikler

- Bir medeniyeti baştan yaratmak için basamakları sabırla tırmanın: Taş bir balta ve dallardan yapılmış bir sığınak ile başlayarak ayrıntılı evlere ve mekanize atölyelere ulaşın.
- Fırtınalar ve diğer doğal felaketlerin sıklıkla yaşandığı zorlu bir çevrede mücadele edin.
- Sıra tabanlı oyun: Hamlelerinizi planlamak için dilediğiniz kadar zamanınız var. İşiniz bittiğinde sırayı sonlandır tuşuna basın ve yeni bir güne başlayın.
- Detaylı bina inşaatı: Özelliklerine göre doğal kaynaklar kullanın. Bu kaynakları inşaat için gereken eşyaları oluşturmak için birleştirin.
- Gerçekçi ortaçağ yapıları ve zanaat teknikleri. Her şey gerçek hayatta da aynı şekilde üretilebilir.
- Doğanın insanoğlunun hareketlerine verdiği tepkiyi gözlemleyin. Belki de her gün aynı yerde balık yakalamaktan ya da tüm ormanı kesmekten kaçınmalısınız.
 
Hasat et, üret, inşa et
Bir medeniyeti baştan yaratmak için basamakları sabırla tırmanın: Taş bir balta ve dallardan yapılmış bir sığınak ile başlayarak ayrıntılı evlere ve mekanize atölyelere ulaşın. 
 
Gerçek ortaçağ yöntemlerinden ilham alındı
Ortaçağ yapıları, el işçiliği ve hayatta kalma teknikleri konusunda geniş araştırmalar yaptık. Edindiğimiz bilgileri oyunun ihtiyaçları doğrultusunda ve gerçek hayattaki işleyişi bozmayacak şekilde basitleştirdik ve dengeledik. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization
SNK Yeni Neo Geo Konsolunu Yakında Duyuracak Cyberpunk Korku Oyunu Sense'in Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız