Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SNK Yeni Neo Geo Konsolunu Yakında Duyuracak

 
SNK, yeni Neo Geo donanımının yakında duyurulacağını açıkladı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada: "Neo Geo Mini'den sonra yeni nesil Neo Geo donanımı geliyor. Modern bir tasarım ve harika bir oyun hissine hatta Neo Geo Mini'ye bile bağlayabileceğiniz bu yeni donanım size daha önce hiç yaşamadığınız bir Neo Geo yolculuğu yaşatacak."

Japonca twitter hesabındaki açıklama biraz daha farklı: "Neo Geo Mini'nin ardından, yeni bir Neo Geo donanımı yolda. Üstün tasarımı, mükemmel oyun hissi ve Neo Geo Mini'ye bağlanabilirliği ile benzersiz bir Neo Geo deneyimi sunacak. Detaylar yakında açıklanacak."

SNK Nisan 2019'da yaptığı duyuruda konsollar için yeni bir Metal Slug oyunu geliştirdiklerini ve Neo Geo Mini'nin satışlarından fazlasıyla memnun kaldıkları için Neo Geo 2 ve Neo Geo 3 konsollarını piyasaya sunmayı planladıklarını belirtmişti. Yeni donanım duyurusu bununla ilişkili olabilir.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Capcom Yeni Resident Evil Oyununu Test Ettirmeye Hazırlanıyor Seeds of Resilience'a Resmi Türkçe Altyazı Desteği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.8.2019 17:41:05

0
Bahsettiği Neo Geo Mini 1999 yılında çıkan Neo Geo Mini mi?

Queen Hentai

2.8.2019 13:51:08

0
Scanlines desteği yoksa benden kuruş işlemez. RCA çıkışı desteği verin şu donanımlara. Özgün donanımı CRT'lere göre olan sistemlere HDMI olmaz. HDMI olsada araya Scanlines generator ekleyince gerçek scanlines almaz var gerçi. Alıyorumda. Araya ek aparat ilave etmeden çakma scanlines bile olsa tatmin oluyorum. Yeterki gerçek RCA çıkışı olup scanlines desteği sunulsun. CRT'lerde gerçek scanlines var mı var buna okey fakat scanlines desteği yazılımsal olarakta sağlanmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız