Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Section 8: Prejudice'in Fiyatı Açıklandı

 
     TimeGate Studios tarafından geliştirilen Section 8 geçtiğimiz yıl çıkarak ortalama puanlar toplamıştı. SouthPeak Games tarafından dağıtımı üstlenilen oyunun devamı niteliğinde olacak Section 8: Prejudice'in indirilebilir olarak satışa sunulacağı açıklandı.
 
     Section 8: Prejudice, dijital olarak PC, PS3 ve X360 için 15$'a satışa sunulacak. Fiyat nedeniyle akıllara ek paket ya da DLC tarzında bir içerik olabileceği gelebilir fakat Prejudice tamamen tek başına yetebilen bir oyun olacak. Bilim kurgu temalı oyun, multiplayer ağırlıklı olmasına rağmen 5 saatlik single-player içeriğe sahip olacak. Oyuncular Swarm modu ile 4 kişilik co-op desteğine sahip olabilecekler. Bunların yanı sıra diğer multiplayer modları, 50'den fazla kişiselleştirilebilen silah, araçlar, upgrade'ler ve multiplayer modlarını tek başınıza oynayabilmenizi sağlayacak bot desteği ile birlikte sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Section 8 aksiyon TimeGate Studios FPS macera
Fable III'te Yeni Yoldaşlar; Kaniş ve Doberman 3DS'in Avrupa Çıkışı 19 Ocak'ta mı Duyurulacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Section 8: Prejudice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız