Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Section 8: Prejudice'in PSN Tarihi Belli Oldu

Section 8, uygun fiyatı ve doyurucu multiplayer'ı ile dikkat çekiyor.
 
     Multiplayer FPS oyunu Section 8: Prejudice'in PlayStation Network'e çıkış tarihi belli oldu. Time Gate Studios, ek paketin 27 Temmuz'da yaklaşık 20$ gibi bir fiyatla satışa çıkacağını duyurdu.
 
     PC ve Xbox 360'a kıyasla daha geç çıkan ek paket, bu dezavantajı gidermek için ek içeriklere sahip olacak. Skirmish ve Assault, PlayStation 3 sahiplerinin oynayabileceği yeni oyun modlarından ikisi. Diğer sürümlerde olmayan bu iki modda 32 kişilik maçlar yapabilir ve kontrol noktalarını ele geçirmek üzerine kurulu oyunlar oynayabilirsiniz.
 
     Eğer ek paketi çıkışının ilk haftasında satın alırsanız Blitz Armor Pack ve Overdrive Map Pack'i ücretsiz olarak indirebileceksiniz. Ayrıca satın alan ilk 1000 PlayStation Plus üyesi özel Hunter Armor'a ve orijinal Section 8'e sahip olacak.
 
     Diğer yandan oyunun Xbox 360 sürümü de unutulmamış. Frontier Colonies Map Pack sayesinde Desolation ve Overseer haritalarında yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Harita paketinin fiyatı 320 Microsoft Puanı olarak belirlenmiş. Aynı içerik PC için de 27 Temmuz'a satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Section 8 aksiyon TimeGate Studios FPS macera
Call of Juarez: The Cartel'in Multiplayer Videosu TES V: Skyrim için Demo Düşünülmüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Section 8: Prejudice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız