Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Season: A Letter to the Future, 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Scavengers Studio, SEASON: A letter to future'ın daha önce planlanan sonbahar 2022 çıkış yılından 2023'ün ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: "Season: A Letter to the Future'ın durumu hakkında önemli bir haberimiz var. Oyunu bekleyen böylesine tutkulu ve yetenekli bir topluluğumuz olduğu için şanslıyız. Discord'daki sohbetleri okumak ve fragmanımıza verdiğiniz tepkileri görmek içimizi ısıttı ve desteğiniz için teşekkür ederiz. 
 
Bu gelişmeleri akılda tutarak oyunun çıkış tarihini 2023'ün ilk çeyreğine ertelemek gibi zor bir karar aldık. Oyunun kalitesinden emin olmak ve sizlere en iyi deneyimi sunmak istiyoruz. Bu ek süre oyunu daha iyi getirmemize fırsat sağlayacak.
 
Size Season: A Letter to the Future'ın dünyasını sunmak için sabırsızlanıyoruz. Bizler oyun üzerinde çok çalışmaya devam ederken gösterdiğiniz sabır için sizlere teşekkür ediyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Season: A Letter to the Future
League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 7. Hafta Tamamlandı! Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Digimon Survive Dahil Oldu

HayvanGenli

31.7.2022 23:01:50

+1
Aaa bekliyordum ben bu oyunu. Kotu donemde cikiyordu zaten iyi olmus, arada kaynamaya musait bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız