Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scribblenauts: Unlimited'un Kapak Resmi Yayınlandı

 
    Scribblenauts'un çok daha gelişmiş bir sürümü olacak olan Scribblenauts: Unlimited için kapak resimleri de an itibariyle gösterildi, artık geriye tek ihtiyacımız olan net çıkış tarihleri...
 
    3DS'in yanısıra Wii U için de geliştirilen Sribblenauts: Unlimited özellikle, yeni Nintendo ev konsolunda yapabilecekleriyle dikkat topluyor. Artık dilediğiniz eşyayı kendiniz yaratarak oyunun geniş sözlük haznesine ekleyebilecek ve dilerseniz bu eşyaları oyunun ortak online sunucusuna yükleyerek diğer oyuncularla paylaşabileceksiniz.
 
    Oyunun kapak resmine dönecek olursak, düşüncenizin ve hayalgücünüzün sınırlarını gerçeğe döndürmenize olanak tanıyan yapım için bundan daha güzel bir kapak resmi olamaz düşüncesindeyim:
 



Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo wii u warner bros 3ds 5th cell kapak resmi boxart scribblenauts scribblenauts unlimited
Pokemon'ları Tim Burton Tasarlasaydı Nasıl Olurdu? Black Mesa Source'dan Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hands0meJack

24.12.2012 23:19:44

0
ingilizcesini ilerletmek isteyenler bu eğlenceli oyunu kaçırmasın

BSC Misafiri

22.12.2012 23:25:59

0
iki yorumda güzel ama dil faktörü ne yazık ki bu işte öne çıkıyor,Bu klasik fps'lerde çok fazla dil bilgisine ihtiyaç duymuyor insanlar.Sadece bul ve yok et mantığı daha basit geliyor. Bunun dışında gösterilen yere git,adamı takip et,burayı koru,imha et vs.daha basit kavranıyor. Mesela bu oyunda dil bilgisinin gerekdiğini düşünüyorum,hiç ingilizcesi olmayan bir insan dahi kendini zorlandığında oynar ama herkes o kadar sabırlı olmayabilir. (sanat eseri sayılabilecek RPG oyunlar var,bunlar türkçeye çevrildikçe oynanbiliniyor,yoksa eminim bu tarz oyunları alıp oynayacak insan sayısı artardı)

colleenocj

30.8.2012 12:17:56

0
Anlayamadım acaba hayal gücü, yaratıcılık denen şeyler ülkemizde yok mu.

mmert138

30.8.2012 09:43:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: S!rJohN Canım ülkemin oyuncuları farklı ve özgün yapımlardan pek hoşlanmıyor anlaşılan. PES, FIFA, COD, BF gibi oyunların hegomonyasını kıramamış olmamız ne kadar kötü...
Cidden sonuna kadar haklısın. Türkiye'de Proffessor Layton olsun Phoenix Wright olsun Scribblenauts olsun hiçbiri sevilmiyor. Anlayamadım acaba hayal gücü, yaratıcılık denen şeyler ülkemizde yok mu.

S!rJohN

30.8.2012 04:29:09

0
Canım ülkemin oyuncuları farklı ve özgün yapımlardan pek hoşlanmıyor anlaşılan. PES, FIFA, COD, BF gibi oyunların hegomonyasını kıramamış olmamız ne kadar kötü...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scribblenauts Unlimited
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız