Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scarlet Nexus için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, aksiyon rpg oyunu Scarlet Nexus için bir fragman yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Uzak bir gelecekte, insan beyninde insanlara ekstra duyusal güçler veren ve bildiğimiz dünyayı değiştiren bir psionik hormon keşfedildi. İnsanlık bu yeni döneme girerken, Others olarak bilinen korkunç mutantlar, insan beynine aç bir şekilde gökten inmeye başladı. Geleneksel saldırı yöntemlerine son derece dirençli olan bu yaratıkların sahip olduğu ezici güce karşı insanlığı korumak için üst düzey tedbirlerin alınması gerekiyordu. Belirgin bir şekilde ekstra duyusal yetenekleri olan ve psionik olarak bilinen kişiler, gökyüzünden gelen bu saldırıya karşı savaşmamız için tek şansımızdı. Bugün bile, yetenekli psionikleri keşfetmeye devam ediyor ve onları insanlığın son savunma ümidi olan Other Suppression Force'a (OSF) katıyoruz. 
 
Scarlet Nexus, 24 Haziran'da Japonya'da ve 25 Haziran'da dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC'ye gelecek.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Scarlet Nexus Bandai Namco aksiyon rol yapma oyunu PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Nintendo Yöneticileri Bayonetta 3'ün Geliştirilmeye Devam Ettiğini Onayladı Tales of Arise: Alphen Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scarlet Nexus ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız