Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samurai Shodown'un Yayıncılığını Athlon Games Üstlenecek

 
Yeni Samurai Shodown oyununun yayıncılığını Leyou Technologies'e bağlı olan Athlon Games üstlenecek. Şirket Gematsu'ya yaptığı açıklama ile doğruladı.

Çinli şirket Leyou Technologies, Ağustos 2015 tarihinde Samurai Shodown geliştiricisi SNK Playmore'un hisselerinin %81,25'ini satın almıştı.

Athlon Games'in websitesinde şirket "konsollar ve PC platformları için oynaması ücretsiz oyunlar sunan dünya çapında bir geliştirici ve yayıncı" olarak tanımlansa da şirket yine Gematsu'ya yaptığı açıklama ile Samurai Shodown'un oynaması ücretsiz bir oyun olmayacağını doğruladı.

Samurai Shodown bu yazın başlarında çıkış yapacak. Şu ana kadar SNK Playmore tarafından doğrulanan tek platform PlayStation 4 oldu. Ayrıca Samurai Shodown ilk defa 28 - 31 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmana buradaki haberden ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Samurai Shodown Samurai Shodown PS4 SNK
Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kiti Duyuruldu Goldar, Kat Manx, Mastodon Sentry, Ranger Slayer Power Rangers: Battle for the Grid için Doğrulandı

mehmetalpertr

8.3.2019 00:56:03

0
ya inşallah güzel bir oyun çıkar ama ben videolardan SFIV ve SFV benzeri bir oyun gördüm hoşuma gitmedi pek. Bir de kaplamalar çok kötü duruyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samurai Shodown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız