Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sam Fisher'i Ölümcül Yapan Üç Etken


 
     Sabah saatlerinde yeni videosu ile bizleri karşılayan Splinter Cell : Conviction'dan görsel ve videolar gelmeye devam ediyor.
 
     Sabah yayınlanan videosunda serinin değişikliğe uğrayan en büyük özelliklerinden biri olan işaretle ve infaz et sistemini (mark & execute) ele almıştık. Bu haberimizde Sam Fisher'in rakiplerini işaretlemesini ve infaz tuşu ile birlikte göze oldukça hoş gelen aksiyonları sergilediğine değinmiştik.
 
     Akşam saatlerinde yayınlanan yeni videolarda ise Sam Fisher'in diğer üç ölümcül özelliği anlatılıyor. Bunlardan ilki akrobatik hareketler. Bu ilk videoyu izlediğimizde Sam Fisher'in Ezio'ya taş çıkartacak hareketler sergilediğini görüyoruz. En ufak çıkıntıyı bile avantajına kullanan Fisher, yüksek tellerden ve duvarlardan büyük bir ustalıkla geçebiliyor. 
 
     Yayınlanan ikinci videoda ise Fisher'in dövüş kabiliyetleri anlatılmış. Bulunduğu pozisyon ve koşullara göre Sam Fisher rakiplerini muhteşem bir şekilde alt ediyor. şahsen oyunun aksiyon yapısı Bourne serisini andırdığı için oyunu çok daha büyük bir keyifle beklediğimi söylemeliyim.
 
     Üçüncü ve son videoda ise Fisher'in çevre elementlerini nasıl kullandığına şahit oluyoruz. Örneğin rakibinin boğazına yapışan Sam Fisher, diğer rakiplerni alt edebilmek için tavanda asılı duran avizeyi avantajına kullanabiliyor. Oyunda etraftaki patlayıcı maddeleri hatta tuvalette duran pisuvarı bile lehinize kullanabileceksiniz.
 
     Kızının intikamı için önüne geleni sorgulayacak olan Sam Fisher, önümüzdeki hafta evlerimize konuk olacak. Oyunun bu bahsettiğim ve shacknews sitesinde yayınlanan videolarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tactical shooter pc iPhone xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy
GR: Future Soldiers Betası Conviction Diskinde Fallout 3 ve Fable 2, Games on Demand'ta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız