Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sakaguchi'den Yeni Xbox One Duyurusu mu Geliyor?


Güncelleme: Haberin yazıldığı dakikalarda Phil Spencer Twitter üzerinden bir düzeltme yaptı. Spencer, "İşlerin böyle gelişeceğini düşünemedim. Soruyu soran kişi, 'Hadi beni neşelendir' diyince ben de tam bir tarih vermeden şaka yapmak istedim. Bu salı bir duyurumuz yok. Sakaguchi'yi severim. Blue Dragoon ve Lost Odyssey güzel oyunlardı. Fakat MistWalker ile son dönemde bir konuşma yapmadık. Bir beklenti oluşturduysam özür dilerim." cümlelerine yer verdi.
 

 
    Final Fantasy ve Kingdom Hearts serileriyle birlikte oldukça önemli işlere imza atan Hironobu Sakaguchi'nin 2004'te kurduğu oyun stüdyosu Mistwalker Corporation, Xbox 360 cephesine özel Lost Odyssey ile karşımıza çıkmıştı. 2011'den beri proje duyurularıyla karşımıza çıkmayan Mistwalker'ın yeni duyurusu yakında olabilir.
 
    Twitter üzerinden Microsoft'un önemli ismi Phil Spencer'a bir oyuncu, Sakaguchi'nin yeni Xbox One projesinin ne zaman duyurulacağıyla ilgili bir soru soruldu. Spencer ise bu soruya, "Salı." cevabını verdi. Mistwalker, Xbox 360'a iki adet özel oyun sunmuştu. Microsoft, Mistwalker ile anlaşmasına yeni nesilde de devam edeceğe benziyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect sakaguchi lost odyssey final fantasy kingdom hearts
Yeni Warhammer Oyununa İş İlanı Verildi Oculus Rift'e Özel RiftCon Etkinliği Geliyor

Noctis_Strife

23.2.2014 02:00:54

0
Böyle şakalar yapmayın arkadaş, trollüğünde bi adabı var, Spencer sen bi Yoshida değilsin, ciddiye alınırsın tabii ki. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız