Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row'daki Enteresan Aktiviteler

Kazanılan saygı puanları karakter geliştirmek için kullanılabiliyor.
 
     Saints Row: The Third'ü bir saat boyunca oynayan IGN ekibi oyunun bu sene içerisinde çıkacaklar arasında en çılgını olduğunu söylüyor. Henüz görevleri bile oynamadan sadece oyundaki şehir olan Steelport'ta vakit geçirmelerine rağmen memnun olmuş görünüyorlar.
 
     Normal sandbox'larda olduğu gibi etraftakileri öldürmek, sağı solu patlatmak ve aranma seviyenizi yükseltmeye çalışmak dışında Saints Row'da yapabileceğiniz en enteresan şeylerden örnekler verelim:
 
 - Cinsiyet Değiştirmek
     Yarattığınız karakterden sıkılırsanız oyunda plastik cerrahiye giderek görünümüzü değiştirebiliyorsunuz. Buna cinsiyet de dahil. Bunun dışında karakterinizin tüm ayrıntılarını belirleyebildiğiniz gibi yaşını, yaralarını ve ses tonunu da değiştirebiliyorsunuz.
 
 
 - Hava Saldırısı Çağırmak
     Polisten kaçarken yolunuzu kapattıklarında veya kalabalık bir düşman grubunu yok etmek istediğinizde kolayca nişan alarak işaretlediğiniz bölgeye hava saldırısı düzenleyebiliyorsunuz. Hatta günümüz FPS'lerinde görmeye alıştığımız uzaktan kamera ile kontrol edilen füzeler bile oyunda bulunuyor.
 
 
 - Alternatif Görevler
     Ana hikayenin dışında pek çok yan görev oyunda sizi bekliyor. Mesela verilen belirli süre içerisinde kendinize mümkün olduğunça çok zarar vermeye çalıştığınız bir görev grubu bulunuyor. Kendinize zarar verirken rekor kırdıkça hem görevleri tamamlamış oluyorsunuz hem de saygı puanı kazanıyorsunuz. Sonuçta kimse sizin gibi bir psikopata dalaşmak istemez.
 


 - Manapult
     Yarı araç, yarı bombardıman silahı olan Manapult'da önünüze geleni içine çeken bir sistem bulunuyor. Böylece sokakları insanlardan arındırırken onları etrafa fırlatarak uçuşlarını izleyebilirsiniz.
 
 
 - Genki Cannon
     Saints Row: The Third'e özel bir diğer silah olan Genki Cannon ise ahtapot fırlatabiliyor. Bu fırlattığınız ahtapotlar NPC'lerin kafasına yerleşerek onların beyinlerini kontrol ediyor. Etrafınızdaki insanları düşüncesiz bir şekle sokarak etrafta boş boş gezen zombilere çevirdikten sonra bu ahtapotları istediğiniz zaman patlatabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action THQ pc ps3 xbox 360 saints row: the third
Nintendo 3DS'e Çıkış Takvimli TV Reklamı İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

8.7.2012 00:34:43

0
steam dan türkiye kapatıldı ama kutulu al geliyo tabi steam da yine açık dil sayfası dlc leride sadece kütüphane ekleniyo oynuya biliyosun.

Frozen Grenadier

15.8.2011 21:27:52

0
Oyun steamden neden kaldırıldı?

bloodmoney09

15.8.2011 12:17:18

+4
Saf eğlence olacak... iyi stres atılır bu oyunda..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: The Third
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız