Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row: The Third Remastered, 2 Eylül'e Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz

 
 
Epic Games bu hafta Saints Row: The Third Remastered ile Automachef oyununu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Oyunları 2 Eylül saat 18:00'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.
 
Saints Row: The Third Remastered 
 
Yeniden Düzenlenmiş Her Şey Dahil Paketi Deneyimle. Seks, uyuşturucu ve silah batağında boğulan günah şehrinin ta kendisi Steelport hiç bu kadar güzel gözükmemişti. Third Street Saint'leri güçlerinin zirvesinde ve kontrol sende. Bu senin şehrin. Senin kuralların geçerli. 
 
Epic Games Store sayfası
 
 
Automachef
 
Mutfaklar tasarladığın, makineleri programladığın ve dâhiyane fikirlerinin hayata geçtiğini izlediğin bir kaynak yönetim bulmaca oyunu olan Automachef'e hoş geldin! Geleceğin mutfaklarını inşa etme zamanı geldi!
 
Epic Games Store sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store epic games
League of Legends 2021 Türkiye Büyük Finali Seyircisiz Gerçekleşecek Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge için Yeni Karakter Duyuruldu

BSC Misafiri

26.8.2021 22:36:04

+1
Kaptım birkaç saat önce, on numara oldu tam coop kopmalık. Buradan bilgilerimizi çalan epic abiye selamlar olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız