Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SYNTHETIK: Ultimate Switch, Xbox One ve PS4'e Geliyor

 
Mart 2018'de PC (Steam & GOG) için çıkış yapan izometrik taktiksel shooter roguelite oyunu SYNTHETIK: Legion Rising konsollara geliyor.

Geliştirici Flow Fire Games, SYNTHETIK: Ultimate'ın 16 Aralık'ta Xbox One ile Switch için ve daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Store'da 42,50 TL ve Nintendo eShop'ta $14.99. Çıkışında %33 indirim sunulacak.

SYNTHETIK: Ultimate ana oyuna ek olarak yeni hikaye ara sahneleri, yeni boss'lar, sekiz yeni nadir düşman grubu, 12 yeni sinerji öğesi içerecek yeni mağaza, Armageddon Room'da final savaşı ve daha fazlasını içerecek.

Yeni ek içeriklerin hepsi PC versiyonuna Ultimate Edition adı altında ücretsiz bir genişleme paketi olarak gelecek.
 
Flow Fire Games kurucularından Alexander Luck tarafından belirtilene göre "2020 bizim için harika bir yıldı. SYNTHETIK bu yıl tek başına PC'de 200 bin kopya sattı. Daha da heyecan verici 2021 için sabırsızlanıyoruz ve yakında bunun hakkında konuşacağız. Bunu kutlamak için Ultimate genişleme paketini çıkarıyoruz ve oyunu konsollara getiriyoruz. Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4 aksiyon oyunları için mükemmel platformlar ve misyonumuz bu oyunculara eski oyunlardaki aksiyon ile modern roguelike oyunlarındaki tekrar oynanabilirliği birleştiren hızlı tempolu bir shooter deneyimi sunmak."
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SYNTHETIK: Ultimate Flow Fire Games izometrik taktiksel shooter roguelite
Just Cause Serisinin Yaratıcısı Yeni Bir Oyun Geliştirme Stüdyosu Kuruyor Beşiktaş Esports, Valorant Takımını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SYNTHETIK: Ultimate ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız