Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SW: Battlefront DLC'si Battle of Jakku'dan Etkileyici Konsept Tasarımlar

     DICE, daha önce Star Wars: Battlefront'un DLC'si Battle of Jakku'nun J. J. Abrams'ın yönettiği yedinci Star Wars filminden 29 yıl önce gerçekleştiğini açıklamıştı. Firma bu DLC için yeni konsept tasarımlar paylaştı.

 
     
     Endor savaşından sonra gerçekleşen Jakku savaşı için yayınlanan ilk konsept tasarımda dev bir Star Destroyer'ın kumlar içine gömüldüğünü görüyoruz. Gemiden çıkan Impreial askerleri ise İsyancılara karşı mücadele veriyor. İkinci görselde ise yere çakılan X-Wing görüyoruz.
 
       DICE'ın konsept sanatçısı Anton Grandert, bu DLC hakkında "Savaşın her yönden sizi çevrelemesini istiyoruz. Gökten düşen çöküntüler gökyüzünün üzerinde yaşanan savaşın öyküsünü anlatıyor. Yerde ise savaşın bir parçası olan askerleri ve X-Wing'i görebilirsiniz." açıklamasına yer veriyor.
 
      
      Battle of Jakku DLC'si oyunu ön sipariş eden oyuncular için 1 Aralık'ta Star Wars: Battlefront ile birlikte ücretsiz olarak yayınlanacak. Ön sipariş etmeyen oyuncular da bu DLC'yi 8 Aralık'ta satın alabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com star wars dice battlefield battlefront
Shovel Knight Amiibo'su Yolda (Güncelleme) Neverwinter'ın Xbox One Sürümü için Büyük Bir Güncelleme Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.8.2015 12:20:53

0
Ep VII ile ilgili bağlantısı olucak Battle of Jakku dlc si herkese ücretsiz verilecek.Keşke haber içeriğinde belirtilseymiş.

i_lenker

28.8.2015 03:32:57

0
Battle of Jakku ne ki, adamlar premium paketi çoktan tamamlamıştır şimdi, BF5 ile uğraşıyorlardır, premiumunu nasıl yapsak diye düşünüyorlardır. DICE ve EA'den ne beklersin ki, BF4'e verdiğim 20 euroya bile acıyorum. 5 eurodan fazla vermem artık, tabi oyun güzelse.

stun

28.8.2015 01:43:14

0
daha oyun çıkmasına kaç ay var.. Allahsızlar ya..oyun bitmeden daha dlc geliştiriyorlar.. aslında 1 oyun çıkması gereken şeyi 3 e 4 e bölüp 3 oyun fiyatı alıyorlar.. altın bok' sahibi ea yı kutluyorum

Mactavish-

28.8.2015 01:22:12

0
http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/jakku-pre-order-offer Ayın 8inde sanırım satın alınmıyor bedava oluyor herkese.

Megathrone26

27.8.2015 22:33:40

0
En çok sevdiğim şey oyun daha çıkmadan dlc duyurusu gerçekten bayılıyorum!

mozuk

27.8.2015 22:08:38

+1
daha oyun çıkmadan dlc'lerden bahsediliyor, karaktersizsin EA

Wayward Son

27.8.2015 21:56:56

+1
Oyunun kendisinden "etkileyici konsept tasarimlar" goreydik iyiydi. Oyun cikmadan DLC tanitimi tam yavsaklik.

StrangerLovely

27.8.2015 21:46:01

+2
Adamlar çıkışından 6 7 ay önce DLC suyuruyor siz de çok normal bir şeymiş gibi haberini yapıp reklam ediyorsunuz bir de. Daha sonra da Dlc'ye karşıyım diye yazı yazıp tepki göstermesini de biliyorsunuz ama.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız