Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR'un F2P Sürümüne 2 Milyon Yeni Üye


    Büyük masraflar yapılarak geliştirilen fakat içerik sıkıntısından dolayı çıkış döneminden sonra bir anda çöküşe geçen Star Wars: The Old Republic, World of Warcraft'a rakip olmak için çıktığı MMORPG diyarında kendini F2P oyunların arasında bulmuştu. Peki aylık ödemeli piyasada tutunamayan Star Wars: The Old Republic'in F2P sürümü ne işler başardı?
 
    Oyunun resmi sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan kıdemli yapımcı Jeff Hickman, Star Wars: The Old Republic'in F2P sürümünün Kasım ayından bu yana 2 milyon yeni üye kazandığını belirtti. Her geçen gün binlerce kişinin oyuna katıldığını söyleyen Hickman, oluşan yeni oyuncu kesimini yeni içeriklerle besleyeceklerini belirtti. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Ken Levine, Infinite'den Sonrasını Düşünmemiş Might and Magic Serisi Geri Dönüyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.1.2016 14:39:43

0
http://www.swtor.com/r/jznljF 7 gün bedava subscribe statüsü; login olun veya yeni üyelik alın. Ardından linke tıklayıp yes butonuna basın. Bu kadar. İyi eğlenceler.

Dictattor

6.12.2013 01:10:26

0
bende yeni başladım

firkateyn

22.3.2013 16:49:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Sevgili Bsc yönetimi , sitede yaklaşık bi 2-3 dakikalık beklemelerin ardından shockwave flash eklentisi çöküyor. Sorun bendedir diyerek farklı site ve benzer içeriklerde test ettim, sorun olmadı. Zaten ara ara gözüme çarpıyordu bu sorun fakat bu sabahtan itibaren aşırı derecede bariz bir hal almaya başladı. Bildirmek istedim ... Sevgilerimle, saygılarımla... İyi çalışmalar.
Aynen katılıyorum. Ara ara çökme oluyor.

freshmind

22.3.2013 14:40:13

+1
Sevgili Bsc yönetimi , sitede yaklaşık bi 2-3 dakikalık beklemelerin ardından shockwave flash eklentisi çöküyor. Sorun bendedir diyerek farklı site ve benzer içeriklerde test ettim, sorun olmadı. Zaten ara ara gözüme çarpıyordu bu sorun fakat bu sabahtan itibaren aşırı derecede bariz bir hal almaya başladı. Bildirmek istedim ... Sevgilerimle, saygılarımla... İyi çalışmalar.

BSC Misafiri

22.3.2013 00:33:47

+1
vay be büyük başarı ama 2 milyon üyenin 1.8 milyonu deneme amacıyla üye olmuş ve bırakmışlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız