Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR'un 1.7 Milyon Aktif Oyuncusu Var


     Geçtiğimiz senenin sonunda çıkışını yapan ve kimi kesim tarafından beğenilirken, kimi kesim tarafından eleştirilen Star Wars: The Old Republic, yoluna olumlu bir şekilde devam ediyor. Oyunun, aktif oyuncu sayısı açıklandı.
 
     Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre Ocak ayı sonu itibariyle Star Wars: The Old Republic'i oynayan aktif oyuncu sayısı 1.7 milyon. Şimdiye kadar Star Wars: The Old Republic kopya adedi ise 2 milyonu aşmış durumda. Yayınlanan raporlarda, Haziran 2012'ye kadar oyunun 2 milyonluk aktif oyuncu sayısına yaklaşması bekleniyor.
 
     Ne dersiniz, Star Wars: The Old Republic 2 milyona yaklaşır mı, yoksa yeni gelecek yapımların etkisiyle birlikte ani bir düşüşe geçer mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Counter-Strike: GO'dan 11 Dakikalık Video Bilgisayar Oyunlarının Babası 90 Yaşında!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.3.2012 11:18:05

0
1.2 'patch' iyle birlikte güzel yenilikler geliyor.PvP deki sınıf dengesini de sağlasalar çok güzel olur. Bug lar falan zamanla çözülür diye 'umuyorum'.

BSC Misafiri

9.3.2012 11:03:03

0
soyle soyleyebılırım yenı patchın videolarına baktım ıllum sorununu cozmek ıcın yenı pvp mekanı hazırlamıslar ama ıllumdan farksız orası gıbı kalabalık her tarafta bırseyler oluyor bole harıta anımasyonu ile bu oyun yürümez. cunku ıllumda cok karısıktı kım kıme bır harıtaydı ve en baba 3-5 fps le oynyuoz bu yenı pvp harıtasıda ole olacak gıbı gozukuo ve cok buyuk sıkıntı baslıoyr demektır.

ShafakCool

9.3.2012 01:07:01

+1
Bence GW 2'yi bekleyen farklı bir kitle var. SWTOR'i çok etkileyeceğini düşünmüyorum.

söny

9.3.2012 01:02:08

0
Classik olamıcak aion f2p oldu oyuncu kaybetti gw2 gelince iyi düşücek tabi ek paketleriyle ve bugların cözülmesiyle çok farklı olabilir bu kadar bug'a karşı bu kadar populasyon ilginç geldi

BSC Misafiri

9.3.2012 00:50:10

0
Subat ayi sonu itibariyle o rakamin yarisi, hazirana kadar GW2 cikarsada 2 bin oyuncusu kalir diye tahmin ediyorum. (Fanboylar dahil)

erolihsan

9.3.2012 00:32:21

0
Diablo 3 ve Guild Wars 2 nin gelmesiyle bu sayı 1milyondan da düşeceğini düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız