Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR'da Dans Ederek Saldırıları Savurmak

Rakibe Tea Bag yapmaktan daha onur kırıcı bir hareket...
 
     Star Wars: The Old Republic'de oldukça enteresan bir hata ortaya çıktı. Eğer savaş sırasında /getdown komutunu girerseniz karakteriniz dans ederken rakibinizin tüm saldırılarından kurtulmuş oluyorsunuz.
 
     Henüz bu komutun PvP'de işe yarayıp yaramadığı bilinmiyor fakat aşağıdaki videoda oyun sonu Boss'larından birine karşı rahatlıkla kullanılabildiğini görüyoruz.
 
     BioWare ve EA'in, The Old Republic'in Kullanıcı Sözleşmesini bozan oyunculara karşı sert bir tavır aldığını söylemiştik. Yani böyle bir şeyi kullanmak pahalıya mal olabilir. Zaten en kısa zamanda güncellenecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg The Old Republic getdown dans hata
2011'in Başarılı Cosplay'leri Bu Videoda Buluştu Ken Levine Odağın Başka Yöne Kaymasından Şikayetçi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Razura

4.1.2012 20:39:28

0
Yapımcılar sert tavır alarak en iyisini yaparlar.Yeni bir oyunda bu tür bugların olması son derece normal.Caydırıcı önlemler alındığı sürece millet o bugı lehine kullanmak için 2 kere düşünecek,oyunda işine yarayacak bir bug olduğu halde korkudan kullanmayacak.Böylece oyunda daha adil bir ortam sağlanmış olacak.Ayrıca bug bayağı komikmiş.

Altiran

4.1.2012 16:24:19

0
iyiymiş deneyeyim bende bi:) üstteki yorumada katılıyorum kendi hatalarından dolayı oyuncuları cezalandırmak çok saçma önceki banlama söylentilerinede inanmıyorum ben eğer öyleyse biowarein aptallığıdır

devrimdoga

4.1.2012 13:56:06

+2
Bence firmanın yaptığı hatayı kullananlara pahalıya mâl olma gibi bir şey söz konusu olursa yanlıştır.Aç birinin önüne yemek koyup bunu yeme demek gibi bir şey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız