Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı: Oldukça İlgi Çekici Görünüyor

 
 
Geliştirici ve yayıncı GSC Game World tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya birinci şahıs hayatta kalma nişancı oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Geçtiğimiz süreçte Ukrayna merkezli GSC Game World ekibi, Rusya- Ukrayna savaşından etkilendi. Ekipten bazıları Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentine gelerek burada yeni bir ofis açtı. Oyunun gelişimi yavaş da olsa burada devam ediyor.
 
STALKER 2'nin bu yıl çıkış yapması planlanıyor
 
 
 
Mevcut savaş durumundan etkilenen ekip, oyunun geliştirmesini yavaş yavaş ilerletiyor. Geçtiğimiz yıl çıkış yapması planlanan oyun artık bu yıl içerisinde (Steam'de Aralık 2023 yazıyor) çıkış yapacak. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ekip, oyun için yeni ekran görüntüleri yayınladı ve bekleyenleri biraz daha heyecanlandırmak istedi. Bunun yanı sıra oyunun ertelendiği haberlerini yalanladı ve geliştirmenin sorunsuz olduğu belirtti.
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, Chornobyl Bölgesinde reaktörü vuran ikinci patlamadan sonra büyük ölçüde değişen bir dünyaya bizleri bırakıyor. Burada karşımıza vahşi mutantlar, ölümcül anomaliler ve savaşan gruplar çıkıyor. Biz de bu tehlikeli ve radyasyon dolu dünyada hayatta kalmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
 
Stalker 2 ekran görüntüleri
 
Stalker 2 için yayınlanan bu yeni ekran görüntüleri oldukça ilgi çekici görünüyor. Bu ekran görüntüleri geliştiricilerin Unreal Engine 5 ile neler başardığını yada başarabileceğini bir nevi gösteriyor. İşte ekran görüntüleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon pc S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
WWE 2K23 Çıkış Tarihi Sızdırıldı Square Enix, Marvel's Avengers'ın Desteğini Sonlandırıyor: Yeni Güncelleme Artık Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kımyasal

23.1.2023 23:31:05

0
Oyun için oynanış videosu yayınlanmadan atlamamak lazım. Resimler de elden geçirilmiş gibi

BSC Misafiri

22.1.2023 21:10:48

+1
renderlanmış görüntülerden grafik analizi yapılıyor. yıl 2023

Bruce Wayne18

22.1.2023 18:53:09

+2
Grafikler çok iyi gözüküyor. Unreal engine 5 grafik motoru ile bu yeni nesil konsollarda çok iyi grafikli oyunlar çıkacaktır.

Fearless_tr

22.1.2023 17:02:02

+1
Grafikler inanilmaz, bence bunu gören Metro yapimcilari oyunlarini uzun bir süre ertelerler

BSC Misafiri

22.1.2023 16:51:28

0
NCK: Tam açık dünya Çernobil'de, gezip dolaşacağız yepyeni grafiklerle. Sanırım bir tek canımı sıkan bu oyunda yeni bir harita olamaması, Fallout serisi gibi. 3'üncü oyun gelse yine aynı haritada oynarız.

clebris

22.1.2023 16:16:34

0
Ah zone ah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız