Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER 2: Heart of Chernobyl Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını GSC Game World ekibinin üstlendiği ve uzun süredir beklenen bir yapım olan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ne yazık ki bir kez daha ertelendi. Yaşanan bu gecikme ile beraber oyun, Xbox Series ve PC için 5 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games ve GOG üzerinden yayınlanacak.
 
Çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Xbox Game Pass üzerinden de mevcut olacak S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, daha önce 2024'ün ilk çeyreğinde çıkışını gerçekleştirecekti. Ancak geldiğimiz noktada oyun 2024'ün ikinci çeyreğine ertelenmiş bulunuyor.
 
Erteleme hakkında ekip şunları aktardı: "Oyunun gelişim süreci bildiğiniz üzere sancılı geçiyor. Ancak bu süreçte elimizden geleni yapıyoruz. Oyunu bu süreçte ertelememizin nedeni hakkında net konuşmak ve oyunun bu süreçte tüm sorunlarını ortadan kaldırmak istiyoruz. Oyunda bazı teknik sorunlar bulunuyor. Size daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için bu süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz."
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera korku aksiyon pc xbox
The Last of Us Part II Remastered için Yeni Fragman Yayınlandı Bodycam Adlı Oyundan Yeni Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.1.2024 12:16:34

0
Bunlar iyice bokunu çıkardı. Bu oyun herhalde çıkmayacak gibi geliyor.Verdikleri tarihlerin hiç bir önemi kalmadı.

BSC Misafiri

18.1.2024 14:14:02

0
ben bunu ertelendi olarak dusunmuyorum, 2024 q1 diye soylediler ama zaten tarih vermemislerdi o yuzden zaten kafamda 2024 sonu felan diye dusunuyordum. umarim bu tarihte cikar tabi ki.

BSC Misafiri

18.1.2024 13:23:43

0
vampire masqurade 2 gibi olmasa bari 90tl ye almıştık kaç sene oldu hatırlamıyorum)

Sarohan

18.1.2024 10:51:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Steamdan TL iken 600 TL verip tüm paketi almıştım. Ertelenmesi önemli değil, önemli olan oyunun iyiyle mükemmel arası olması, en azından ücretsiz oynadığım Anomaly Modunun günümüz standartlarına ulaşmış hali olabilir. Tam açık dünya, dolma ekranı olmayan, yapay zekası zorlayıcı, nükleer kıyamet sonrası dünyası, tekrar etmeyen görevler ve kaderimizi çizme özgürlüğü.
Çok uçmuşsun. Bu dediklerinin yarısını ortalama şekilde verirse şükret.

Ziromen

18.1.2024 00:47:54

0
Eylül diyor ya

BSC Misafiri

17.1.2024 20:02:46

0
NCK: Steamdan TL iken 600 TL verip tüm paketi almıştım. Ertelenmesi önemli değil, önemli olan oyunun iyiyle mükemmel arası olması, en azından ücretsiz oynadığım Anomaly Modunun günümüz standartlarına ulaşmış hali olabilir. Tam açık dünya, dolma ekranı olmayan, yapay zekası zorlayıcı, nükleer kıyamet sonrası dünyası, tekrar etmeyen görevler ve kaderimizi çizme özgürlüğü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız