Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SSFIV: Arcade Edition'ın DRM Sistemi Can Sıkabilir

Arcade Edition'ın en göze çarpan ve yeni karakterleri bunlar olsa gerek.
 
    Capcom, Super Street Fighter IV'te farklı bir DRM sistemi kullanacağını açıkladı. Deneyimli firma, korsan oyuncuları ve hackerları böylece oyunun PC sürümünden uzak tutabileceğine inanıyor.
 
    Games for Windows Live kullanan yapımda oyuncular bu sisteme giriş yapıp oyuna girmedikleri sürece büyük bir sınırlamaya maruz kalacaklar. Oyuna offline girildiğinde bu sınırlamalar şöyle sıralanıyor: online multiplayer, replay kanalları, indirdiğiniz DLC'ler kullanılamayacak ve 39 karakterden sadece 15'i bulunacak. Ayrıca Challenge'taki ilerleyişinizi veya Settings'teki değişiklilerinizi kaydedemeyeceksiniz.
 
     Yani bir diğer değişle oyunu GFWL'den girip online oynamadığınız sürece oyuna sahip değilsiniz gibi bir durum oluyor. 
 
    İnternet bağlantınızın kopması korktuğunuz gibi sizi Start ekranına atmıyor. Bilindiği gibi DRM sisteminin en çok eleştirilen yanlarından biri bu olmuştu. Eğer bir sebeple internet bağlantınız giderse, o anda uğraştığınız şeye devam edeceksiniz. Ancak işiniz bittiği anda yan veya anamenüye ulaştığınızda Live'e tekrar bağlanmanız istenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 1UP drm korsan oyunculuk hacker Arcade Edition Capcom Super Street Fighter 4 Street Fighter 4 Dövüş PS3 Xbox 360 PC
Shadows of the Damned'ten Yepyeni Görüntüler Left 4 Dead'in Yapımcısından Yeni Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2011 18:15:26

0
Millet oyunundan DRM çıkarırken (CD projekt) bunların yaptığına bak. Sanki korsanlar açamıyacak o gerli kalan karakterleri ıvırı zıvırı. Olan yine oyunu yasal yollarla alana olcak.

BlackBeasT

27.5.2011 16:53:32

0
PC oyuncuları bu oyun yapımcı firmalara batıyor. Oyun konsolu parasına E.kartı alıyoruz, üstüne korsanla şuçlanıyoruz X360,PS3,Wii,PSP şuan aklıma gelenler aynı oyunu bu konsolarda korsan oynuyorlar Yeni nesil x720,PS4 ve WII_2 oyun konsoları piyasa yüzü görünce yine korsan oyunu olucak Oyunu orj alan ve oynuyan belli,korsanı alıp oynayan belli bu durumu değiştiremezsiniz. En son Ubisoft DRM sistemini kıramayınca saldırdılar, 1 ay geçmedi oyunu warezlerde cirit atmaya başladı Capcom DRM sistemide aşılır

CodeMachine

27.5.2011 16:16:43

+3
Ulan bu haberleri okuya okuya bir pc oyuncusu olarak kendimi bile hacker ve 3. sınıf insan olarak görmeye başladım. Almayacaz kardeş o amele konsollarınızı, şu dayatmayı bırakın artık. Çıkarmayacaksan PC ye çıkarma defol git.

sensemannn

27.5.2011 16:00:19

0
yeni bişe sölesinler ya :D

rodibas9988

27.5.2011 14:46:24

-1
Yapımcıya Tek Sözüm Şu '' İşin Onamı Kaldı ...'
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız