Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SSF4'ün Yeni Karakterleri Yun ve Yang'ın Videosu

 
     Street Fighter 4'e bir çok yeni mekan ve karakter ekleyen Super Street Fighter 4'e iki yeni karakter daha eklendi. Yalnız bu karakterleri konsollarımızda oynama şansı yakalayamayacağız, en azından şu an için.

     Yun ve Yang adlı karakterler Japonya'da Arcade oyun makineleri için çıkacak olan Super Street Fighter 4'te yer alacak. Batı'da bu karakterleri ise oyunun 3DS sürümünde görme ihtimalimiz çok yüksek. Zaten Capcom da 3DS sürümüne yeniliklerin olacağı açıklamıştı.

    Yun ve Yang'ın süper hareketlerinin gösterildiği videoda karakterlerin hızlı hareketleri dikkat çekiyor. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi hızlı karakterleri seven oyuncuların seçimi Yun ve Yang olacaktır. Gözümüz oyunun 3DS sürümünde.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Street Fighter 4 Super Street Fighter 4 Capcom PS3 Xbox 360
Eski ve Yeni Dante'nin Yüzlerini Birleştirelim FIFA 11'in İlk İnceleme Notları

Queen Hentai

27.9.2010 12:49:50

0
Street Fighter III Third Strike'da olan bu iki karakter ile genelde kimse oynamaz online maçlarda ama Super Street Fighter IV'de eminim çoğu oyuncu bu iki karakter ile ustalaşacaktır. :) Konsol sürümlerine DLC olarak gelebilir sonradan bu iki karakter. Sonuçta yapımcı firma para kazanmak ister bu iki karakter üzerinden. O da olmadı 3DS'i zaten almayı düşünüyordum. Onda oynarım. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Street Fighter IV
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız