Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SO: The Line'ın Ön Sipariş Hediyesi Belli Oldu


     Yager'in geliştirdiği ve 2K Games'in dağıtımını üstlendiği Spec Ops: The Line'ı Steam'den ön sipariş vermeyi düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı diyebiliriz. Çünkü Spec Ops: The Line'ı Steam'den ön sipariş verenlere diğer bir 2K oyunu olan Duke Nukem Forever ücretsiz!
 
     Çıkışıyla birlikte 2K'nın da oyuncuların da beklediklerini veremeyen Duke Nukem Forever'a zaten sahipseniz, Steam sizi de unutmamış. Halihazırda Duke Nukem Forever'a sahip olanlara, arkadaşlarına hediye olarak göndermelerini sağlayacak şekilde bir kopya verileceği söyleniyor.

     Spec Ops: The Line'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Games TPS xbox 360 ps3 pc spec ops: the line steam ön sipariş pre-order duke nukem forever
Expendables 2'nin Videosu Sızdı (Kaldırıldı) Nintendo 3DS XL Duyuruldu! (Güncellendi)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2012 11:06:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf bize niye kapatırlar bu oyunu steam de anlamıyorum. nasıl satmayı bekliyorlarsa artık oyunu? bu arada demo bir harikaydı. yapay zeka, kum efektleri, oynanış gayet iyiydi. silah tepmeleri biraz fazlaydı yanlız.
ya bende steamdan demoyu indirdim ama oynayamadım ya oyunu açtı ama bende i5 işlemci 8 gb ddr3 1333 mhz ram gtx 560 var ama en düşük ayarlarda 640 480 çözünürlükte ortalama 25 fps verdi neden acaba

- The Stig -

23.6.2012 01:17:14

0
duke nukem veriyorsa hakaret sayarım :D kaldıki oyunda da çok fazla saçma sapan şeylere olduğunu okumuştuk.. Örneğin dubai'lilerin türk olduğu :D oynanabilirlik güzel olsada bu bilgilerin okuduktan sonra oyundan fena halde soğudum..

arda529

22.6.2012 14:10:26

0
duke nukem forever 5$ zaten pek etkili bir kampanya olmamış :D

gursoyf

22.6.2012 13:03:24

0
bize niye kapatırlar bu oyunu steam de anlamıyorum. nasıl satmayı bekliyorlarsa artık oyunu? bu arada demo bir harikaydı. yapay zeka, kum efektleri, oynanış gayet iyiydi. silah tepmeleri biraz fazlaydı yanlız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spec Ops : The Line
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız