Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SEGA, Project Sonic 2017'de Tamamen Yeni Bir Karakter Tanıtmayı Planlıyor

 
 
   Sega, temmuz ayının sonlarında gerçekleşen San Diego Comic-Con esnasındaki etkinlikte Sonic Mania ve Project Sonic 2017 adlı iki yeni Sonic oyunu duyurmuştu. Sega, geçtiğimiz günlerde Sonic Boom: Fire & Ice adlı yapımın Japonya'daki çıkışı şerefine bir etkinlik düzenledi ve o etkinlik sırasında da yeni Sonic projesi hakkında birkaç soruya cevap verdi.
 
   Paylaşılan ilk bilgiye göre de Sega, Project Sonic 2017'de tamamen yeni bir karakter tanıtmayı planlıyor. "We have plans to introduce a completely new character in Project 2017"
 
   Ayrıca sorulan Project Sonic 2017 ve Sonic Generations arasında olası bir bağlantı olacak mı sorusuna da Takashi Iizuka ikisinin ayrı olduğunu fakat 2D ve 3D seviyelerin oyunda yer alacağını belirtti. Takashi Iizuka, San Diego Comic-Con esnasında da Project Sonic 2017'nin devam oyunu olmadığını yeni bir deneyim olduğunu onaylamıştı.
 
   Project Sonic 2017; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geliştiriliyor. Oyunun 2017 yılının sonlarında çıkması bekleniyor. 
 
   Bir diğer Sonic oyunu Sonic Mania, 2017'nin ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Bizlere 2D platform türünde klasik Sonic deneyimini yeni bölümlerle sunmaya hazırlanan Sonic Mania'da üç oynanabilir karakter(Sonic, Knuckles, Tails) ve ek olarak orijinal bölümler küçük dokunuşlar eşliğinde bulunacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Sonic Mania Nintendo NX PS4 XONE PC Sonic Team 2017
PlayStation 4 Pro'nun Dağıtımına Başlandı God of War'u PlayStation Experience Etkinliğinde Göremeyeceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wustti

1.11.2016 00:17:41

0
sonic 2d daha güzel. bazı oyunlar 2d kalmalı. splatterhouse oyununun içinde 2d bölümler vardı çok başarılıydı keşke 2d oyunlara daha çok önem verseler. 3d oyınlar eski oyunların tadını vermiyor.

alsndnz

31.10.2016 12:43:46

0
umarim yeni kirpidir shadow ve silverdan sonra artik ihtiyac var gerci blazede var ama yeni bi hizli eleman lazim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız