Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SEGA, Angry Birds geliştiricisi Rovio'yu satın almak istiyor!

 
 
Wall Street Journal (gazete) tarafından yayınlanan bir rapora göre Japonya merkezli oyun geliştiricisi ve yayıncısı SEGA'nın Angry Birds geliştiricisi Rovio Entertainment'ı yaklaşık 1 milyar dolara satın almak için bir anlaşmaya varacağı belirtiliyor. Bu kapsamda görüşmelerin bozulmaması ve sürecin uzamaması adına önümüzdeki hafta başında imza atılacağı söyleniyor.
 
SEGA, Rovio'yu satın almaya yakın
 
 
 
Yayınlanan rapora göre SEGA'nın Rovio'yu almak için hamle yaptığı ve bu hamlenin de sonuca yakın olduğu belirtiliyor. Rapora yanıt olarak bir SEGA temsilcisi ise şu cümleleri bizlere aktarıyor: “Bu anlaşmayla ilgili henüz resmi bir karar alınmadı. SEGA bu kapsamda kurumsal değerini en iyi şekilde nasıl artıracağını düşünmeye devam ediyor.” 
 
Öte yandan geçtiğimiz Ocak ayında Playtika, Rovio Entertainment'ı yaklaşık 800 milyon dolara satın alma teklifini duyurdu. Ancak bu teklif herhangi bir sonuca ulaşmadı ve Mart ayı sonunda da resmi olarak teklifin sonuçsuz kaldığı açıklandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Angry Birds Angry Birds 2 mobil ios android google play apple rovio eğlence kızgın kuşlar 2
Oyun gündemi 2si1: Isı ve soğukluk yayan PS kolu! Cyberpunk Overdrive güncellemesi! Super Mario Bros animasyon filmi 500 milyon dolarlık kazanç elde etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Angry Birds 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız