Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S2G Esports, PMWI 2022 Afterparty Showdown Turnuvasını 4. Olarak Tamamladı!

 
 
     Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın nefes kesen mücadelelere sahne olan PUBG MOBILE World Invitational (PMWI) turnuvasının ikinci ayağı tamamlandı. Ana turnuvada mücadele eden ve yedinci olarak 1.3 milyon TL ödül kazanan Denizbank İstanbul Wildcats ekibinden sonra bir büyük başarı da S2G Esports’tan geldi.
 
     PMWI Afterparty Showdown turnuvası dünyanın her yerinden 12 takımın katılımıyla, 18-20 Ağustos tarihleri arasında Suudi Arabista’nın başkenti Riyad’da offline olarak oynandı. PMWI Ana turnuvada ilk beş takımın yanı sıra, aralarında S2G Esports’un da yer aldığı yedi takım, PUBG MOBILE oyunu içinde yapılan taraftar oylamalarıyla belirlendi.
 
     Toplamda 1 milyon dolar ödül havuzu bulunan turnuvaya Avrupa bölgesinden katılan temsilcimiz S2G Esports, aynı zamanda en çok oy alan ikinci takım olarak turnuvaya katılmaya hak kazandı ve 327 bini aşkın oyla ülkemizi daha turnuva başlamadan gururlandırdı.
 
     PMWI Afterparty Showdown’da sahne alan ve daha önce gerçekleşen üç büyük major turnuvada da 4. olmayı başaran (PMGC, PMPL, PMPL EU) Türk temsilcisi S2G Esports, turnuvayı 4. olarak tamamlayarak 116 bin dolar, yani 2.1 milyon TL’yi aşan ödülle son şampiyonayı tamamlamış oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Red Bull Home Ground Geri Döndü! Mount & Blade II: Bannerlord 25 Ekim'de PC ve Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız