Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune Factory Oceans'ta Bebeğimiz Olabilecek

Sonia ve Azel tek bedende buluşunca işler oldukça karışıyor

    Marvelous tarafından Playstation 3 ve Wii için geliştirilen Rune Factory Oceans ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bu defa oyunda çoluk çocuğa kavuşacağımız açıklandı.
 
    Yapılan açıklamaya göre oyunda evlendikten sonra çocuk yapma şansımız olacak. Ayrıca mayo yarışmaları! olacağı da yeni bilgiler arasında bulunuyor. 

     Hatırlarsanız oyunda tek bir karakteri yönetmemize rağmen çift ruhumuzun olacağını bildirmiştik. Ruhumuzun kadın tarafı Sonia ve erkek tarafı Azel arasında evlilik konusunda tartışmalar çıkacaktı. Sonia, Azel'in bir kadınla evlenmesinden rahatsız olacakken (ne de olsa aynı bedendeler) Azel de Sonia'nın bir erkekle evlenmesinden rahatsız olacak. Peki bir bebek sahibi olunduğunda durumlar nasıl olur? İşte orası karmaşık.
  
     24 Şubat'ta Japonya'da çıkacak oyunun Batı'ya ne zaman geleceği ise bilinmiyor. Ayrıca oyun Batı da ilgi görür mü orası da şüpheli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rune Factory Harvest Moon Marvelous Entertainment JRPG
Street Fighter Karakterlerine Tron'sal Bir Bakış Halo'nun Yeni Romanı Cryptum Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune Factory: Tides of Destiny
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız