Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune Factory Oceans Duyuruldu + İlk Ayrıntılar


 
     Harvest Moon serisinin yan oyunu olan Rune Factory'nin yeni oyunu Oceans Playstation 3 ve Nintendo Wii için duyuruldu. Popüler RPG oyunu ile ilgili ilk bilgiler de duyuru ile birlikte ortaya çıktı.
 
     Rune Factory: Oceans'taki ana karakterinizin hem kadın hem de erkek bilinci olacak. Karakterimizin erkek tarafının adı Azel olacakken, kadın tarafının adı ise Sonia olacak. Aslında Sonia ve Azel kendi dünyaları olan iki karakter, fakat bazı bilinmeyen olaylar yüzünden Rune Factory Oceans'ın dünyasına geliyorlar ve aynı vücut içinde varolmaya başlıyorlar. Anlayacağınız biraz karışık bir durum.
 
   Oceans'ta Rune Factory'nin aşk ve evlilik gibi elementleri de yer alacak, ama bu durum da biraz karışık olacak. Mesela erkek taraf olan Azel bir kadına yaklaşmaya çalıştığında bu Sonia'nın hoşuna gitmeyecek.
 
    Oyunumuzda Ymir adlı dev yaratığın üzerinde adalar arasında yolculuk yapabileceğiz ve savaşlara katılabileceğiz. Ayrıca Azel ve Sonia ile de kılıç, çekiç gibi silahlar kullanarak düşmanlara karşı savaşma fırsatımız olacak.
 
    Batı için henüz duyurusu yapılmayan oyun Japonya'da 24 Şubat'ta piyasaya çıkacak ve Playstation 3 versiyonu Move destekleyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rune Factory Harvest Moon Marvelous Entertainment JRPG
Red Dead Zombilerine Tanıtım Videosu Geldi Comic Jumper Temalı Xbox 360 Çalışması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rune Factory: Tides of Destiny
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız