Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RuneScape 3 Bu Ay Çıkıyor!

 
   İlk kez 2012 Sonbaharında dile getirilen RuneScape 3'in çıkış tarihi aniden ortaya çıktı. Bir duyuru videosu ile birlikte gelen tarihe göre RuneScape 3, 22 Temmuz tarihinde çıkışını yapacak.

   RuneScape 3 çıktığında, şu anda mevcut oyundaki hesapları ve karakterleri yeni oyuna aktarabileceksiniz. Yapımcı Jagex, dünya çapında "The Battle of Lumbridge" isimli bir etkinlikle oyunun çıkışını destekleyecek. RuneScape'in resmi sitesinde etkinlikle ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Bu evrensel etkinlikte yapacağınız seçimler ve hareketler sonsuza kadar Gielinor'un hikayesine etki edecek. RuneScape'in geleceği sizin ellerinizde."
 
   Client olarak HTML5 teknolojisini kullanacak olan oyunda büyük bir görsel atlama gerçekleşecek. Eskiden Java tabanlı olan oyun, artık tarayıcınızda Java eklentisi yüklü olmasa bile çalışacak. Yenii ses motoru da sunacak olan oyunda yeni müzikler BAFTA ödüllü James Hannigan imzası taşıyor ve notalar Slovak Senfoni Orkestrası tarafından hayat buluyor.
 
   Sezonluk lider tablolarının yer alacağı RuneScape 3'de yeni arayüz ve geliştirilmiş kamera açıları da büyük rol oynayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG runescape mmorpg mmo jagex runescape 3 çıkış tarihi
Nolan North'tan Uncharted 4 Yorumu PS Plus Üyelerine Ücretsiz BF 3 ve Saints Row 3

Certhas

23.7.2013 01:08:10

0
runescape 3 çıktı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RuneScape
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız