Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Wizardry Variants Daphne Ertelendi

 
 
Yayıncı Drecom ve geliştirici Studio 2PRO, zindan tabanlı keşif rol yapma serisinin yeni oyunu olan Wizardry VA'yı resmi adını Wizardry Variants Daphne olarak değiştirdi. Bunun yanı sıra Wizardry Variants Daphne, 2023'ün başlarında dünya çapında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun daha önce 2022 yılı içerisinde çıkış yapacaktı.
 
Wizardry Variants Daphne, birinci şahıs olarak kamera bakış açısına sahip. Kendinizi Abyss adlı dünyaya adım atmış olarak bulacak, canavarlara karşı mücadele edecek ve türlü tuzaklara karşı dikkat etmeye çalışacaksınız. Wizardry Variants Daphne içerisinde gizlenen tehlikeler başınıza bela olabilir. Bu oyunda diğer maceracılarla bir zindanı keşfediyormuş gibi hissedeceksiniz. 
 
1981'de Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürülen zindan tabanlı 3D keşif rol yapma serisi, son derece sürükleyici birinci şahıs görünümü ve dikkat çekici maceraları ile birçok oyuncu topluluğunu etkiledi. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wizardry Variants Daphne
Redfall'da Gece Olunca: Yeni Fragman Amazon, Fallout Dizisinin İlk Görüntüsünü Yayınladı

BSC Misafiri

26.10.2022 23:27:24

0
NCK: Bu tarz oyunları sevenler, ilgi duyanlar, merak edenler Gold Box Classics paketini sakın kaçırmayın! Levent Pekcan, Tozlu Raflar youtube programı sayesinde haberim olmuştu bu oyunlardan. Oradan da bakabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız