Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall'da Gece Olunca: Yeni Fragman

 
 
Arkane Austin, çıkışı yaklaşan hikâye bazlı açık dünya nişancı oyununun tekin olmayan ve ürkütücü yeni fragmanıyla birlikte sizi Massachusetts, Redfall''un pek de sakin olmayan denizi ve güneşsiz gökyüzüyle tanıştırmak istiyor.
 
İlerleyen vakitlerde ortalıkta karşılaşabileceklerinize hazır olun. Çünkü gece vakti vampirler ve onların tarikatçıları bir zamanların zarif sahil kasabasını sapkın ve korkutucu bir yere çeviriyor.
 
Redfall, Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den açık dünyada işbirliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. Arkane'in özenle yaratılmış dünyalar ve sürükleyici simülasyonlar geleneğini devam ettiren Redfall, stüdyonun kendine özgü oynanış tarzını hikâye tabanlı aksiyon nişancı türüyle birleştiriyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Redfall
Garfield Lasagna Party, 10 Kasım'da Avrupa'ya Geliyor Rol Yapma Oyunu Wizardry Variants Daphne Ertelendi

Sarohan

26.10.2022 14:10:33

0
Aynı videoyu iki kez koymak iyiymiş editör arkadaş... https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Redfall_icin_Into_the_Night_Adli_Yeni_Fragman_Yayinlandi-115678.htm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız