Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocksteady Bir Sonraki Projesi Üzerinde ‘Sıkı Bir Şekilde’ Çalışıyor

 
   İngiliz video oyun geliştiricisi Rocksteady Studios açıklamasına göre bir sonraki projesi üzerinde 'Sıkı bir şekilde' çalışıyor.
 
   Stüdyonun kurucularından ve aynı zamanda kreatif direktörü Sefton Hill, reddit üzerindeki soru cevap seansında firmanın yeni projesi üzerinde oldukça sıkı bir şekilde çalıştığını ancak proje hakkında detayların henüz paylaşılamayacağını belirtti.
 
   Bunun dışında Batman: Arkham Knight'ın PlayStation 4 Pro'ya güncelleme alıp almayacağı sorusu üzerine Sefton Hill şu sözleri söyledi. "Biliyorum duymak istediğiniz bu değil ancak dürüst olmak gerekirse öyle bir planımız yok."
 
   2004 yılında kurulan Rocksteady Studios daha öncesinde Urban Chaos: Riot Response, Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight ve Batman: Arkham VR yapımlarıyla karşımıza çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation Store'da Ocak Ayı İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fortune444

26.12.2016 21:15:34

0
Valla düşünceme göre Superman bir oyun için fazla güçlü , sağlam bir oyun yapılamaz Superman için. Ama Wonder Woman söylentileri duymuştum geçen sene, bir Wonder Woman oyunu harika olurdu doğrusu, ya da Arrow.

BSC Misafiri

25.12.2016 20:27:23

0
sıkı çalışırlar umarım yoksa 2.bir skandal sonları olur

2K

25.12.2016 16:10:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni bir Urban oyununa yok demem
+1 veriyorum ama normal bir +1 değil bu çünkü bende yıllardan beri yeni bir Urban Chaos oyunu bekliyorum. Zamanına göre çok iyi bir FPS oyunuydu. Başka kaynaklarda yeni oyunlarının Superman oyunu olduğu yazıyor. Adam gibi bir Superman oyunu yok, fakat düşmanların hepsinin belli bir güç seviyesinde olması gerekecek, Superman karşısında durmak için. Batman oyunlarında Rocksteady bu duyguyu iyi veriyordu düşmanlar hem sizi zorluyor hem sizdne güçsüz oldukları yani kalabalık olmasalar hiç bir şanslarının olmadığı hissini iyi veriyordu. Fakat Superman vurup ölmeyeceği düşmanlar lazım bunu da sanırım Man of Steel filmindeki gibi yapabilirler. Filmlerde genelde güç hissini vermek için diğer vuruyor biri bir tarafa uçuyor sonra o vuruyor sonra o uçuyor şeklinde yapıyorlardı. İzlemesi açıkçası hiç keyif vermiyor hem mantıklı düşünürsek ikisi de güçlüyse sonuçta denk adamlar birbirlerini bu kadar uçurmamaları lazım diye düşünüyor insan.

BSC Misafiri

25.12.2016 01:55:38

+1
Yeni bir Urban oyununa yok demem

Funder

24.12.2016 17:19:39

0
Bir sonraki Batman oyunuyla ilgili sızan bilgiler ve dedikodular ; https://www.youtube.com/watch?v=ahph0c3TreM Eğer doğruysa güzel bir oyun bizi bekliyor demektir. Batmobile olmayacakmış demek ki Arkham Knight'ın hatalarından ders almışlar

Punisher155

24.12.2016 16:47:58

+1
Batman Beyond oyunu gelse bomba olurdu. Kostümde Roketleme sistemi, ekstra çıkan kanatlar sadece yön verme ve süzülme görevi görüyor. Görünmezlik özelliği, birçok gadget, gelecekte geçen dünya, uçan araçlar, yaşlı Bruce Wayne, rock müzikler falan baya eğlenceli olurdu.

Lithium

24.12.2016 15:21:16

0
Batman'i çabuk tükettiler arkham asylum 2009 da çıkmış ondan sonra 2 senede bir oyun çıkmış. Aslında gta gibi yapacaklardı 5 sene de 1 çıkacaktı yada her yeni nesil konsola bir oyun şeklinde yapacaklardı.Mesela arkham asylum dan aldığım zevki diğer serilerde bulamadım tamam hepsi güzeldi ama çok arka arkaya geldiler. Arkham asylum dan sonra çıkan 2 oyun(arkham origins i de seriden sayıyorum.) oynanış açısından bir farklılık oluşturmadı özellikle arkham knight a kadar.

alsndnz

24.12.2016 14:20:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: srknbyz belkide suicide squad oyunu rocksteady'e devredilmiştir. bu arada bir söyleşide hatırlıyorum sefton'ı üzerine basa basa son batman oyunu değil son batman arkham oyunu olacak demişti. batman beyond oyunu da olabilir
beyonda gireceklerini sanmiyorum cok guzel seridirde cok populer degil

Rogue Agent

24.12.2016 13:51:46

0
belkide suicide squad oyunu rocksteady'e devredilmiştir. bu arada bir söyleşide hatırlıyorum sefton'ı üzerine basa basa son batman oyunu değil son batman arkham oyunu olacak demişti. batman beyond oyunu da olabilir

Redunay

24.12.2016 12:19:51

0
Batman oyunu olmaz heralde

Angel of the Lord

24.12.2016 09:40:02

0
2004 yılında kurulmuş bir firmaya göre çok güzel oyunlarla karşımıza çıktılar. Imsoniac'ın Spider-Man'ine kadar da en iyi süper kahraman oyunları serisine sahip olacak Rocksteady. Belki Spider-Man çıktıktan sonra da o unvana sahip olmaya devam eder. Kim bilir.

BSC Misafiri

24.12.2016 07:24:03

0
Batman oyunu değildir çünki Warer Bros Games Montreal, Damien Wayne'li Batman oyunu zaten yapıyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız