Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Games'in Kurucu Ortağı Dan Houser Yeni Bir Stüdyo Kurdu

 
 
Rockstar Games'in kurucu ortağı Dan Houser, tüm platformlara hizmet verecek ve yeni içerikler oluşturacak yeni medya grubu olan Absurd Ventures'ın kurulduğunu duyurdu. Absurd Ventures bu doğrultuda karakterler oluşturacak ve yeni hikayeleri gün yüzüne çıkaracak.
 
Birçok alanda hizmet verecek bir stüdyo 
 
 
 
Absurd Ventures stüdyosu yeni karakterler ve hikayelerin dışında canlı aksiyon ve animasyon sahneleri de üretecek. Bu içeriklerle beraber video oyunlarına gerekli destekler sağlanacak. Farklı içerikleri ortaya çıkaracak olan stüdyo hakkında Dan Houser şunları aktarıyor:
 
"Yeni evrenler oluşturmak ve harika hikayeler anlatmak için Absurd Ventures stüdyosunu kuruyoruz."
 
Houser, Rockstar Games'in kurucu ortağı olmasının yanı sıra Grand Theft Auto, Red Dead Redemption ve Bully serilerinin yaratıcı yönetmeni ve baş yazarı olarak karşımıza çıkıyor. Stüdyonun kurulduğunu açıklayan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Absurd Ventures duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Absurd Ventures
Steam için Beklenen Büyük Arayüz Güncellemesi Geldi! İşte Detaylar Marvel's Spider-Man 2'nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Beklenenden Ucuz

Ömer Hayyam12

16.6.2023 14:09:12

+1
Bir tane mesaj attım sitesinden, "saçma mesajınız iletildi" diye cevap verdi, bu adamın mizah anlayışını seviyorum, umarım güzel projelerle döner.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız