Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'in Xbox One Sürümünde Cross-Platform Desteği Bulunmayacak


    İlk başta PC ve PS4 için piyasaya çıkan Rocket League'de cross-platform desteği de bulunuyordu. Böylelikle PC oyuncuları online maçlarda gerektiğinde PS4 oyuncularıyla da karşılaşabiliyordu. Geçtiğimiz günlerde Xbox One için duyurulan Rocket League'in bu sürümü için cross-platform desteğinden vazgeçildi.
 
    Yapılan açıklamalarda daha fazla bir bilgi paylaşılmadı. Oyunun PC ve PS4'teki geçmişine baktığımızda birçok oyuncunun cross-platform yolundan rahatsız olduğunu ve oyun içinde dengesizlik oluşturduğundan şikayetçi olduğunu hatırlıyoruz. Zaten Psyonix de güncellemelerle beraber isteyen oyuncuların sadece kendi platformlarındaki oyuncularla karşılaşmasını sağlayacak bir seçenek sunmuştu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Overwatch'un Kapalı Betası 10 Aralık'ta Sonlanıyor Çekilişle Bir Tane Rainbow Six: Siege(PC) Veriyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

17.12.2015 22:56:29

0
Yine toplanmış bazı konsol fanları. Arkadaşlar oyundaki herşey server de işlenip gerçekleşiyor. Sizin sadece bastığınız tuşlar servera gidiyor. Server size renderlanması gereken şeyleri gonderiyor. Bu yüzden oyuna hack yapmak çok zor. (Sınırrsız boost,speedhack,ışınlanma, uçma,vsvs.) bunlar imkansız denecek seviyede. Şuan 1 tane hile var o da oyun save nizi değiştirerek levelinizi yukseltmek. Bununda karşıdakine bir etkisi yok eşleştirme yaprken bile etki etmiyor galiba 2vs2 atarken 3 veteran 1 tane de rocketeer vardı. Rocketeer olan beenim takımıödaydı ve baya da kötü oynuyordu.

Master_Evil

6.12.2015 13:43:42

0
pcde hile olacağı için bence de iyi olmuş bu durum

0quz28

6.12.2015 11:01:41

0
bence bunun bir nedenide 30 fps 60 fps olabilir yanlış hatırlamıyorsam xbox one da 30 fps calışacak bu oyun pc de ve ps4 de 60 fps olduğu için diye düşünüyorum

Patren

5.12.2015 20:53:04

+1
doğru karar almışlar klavye mouse bile bu oyunda bir avantaj sağlar kullanıcıya

esmerbuyucu

5.12.2015 17:40:21

+1
Cross platform olmaması iyi olmuş. Bakarsın pcciler hile yapmaya başlar zaptedemezsin valla.

qqqqrpppp

5.12.2015 16:54:29

+2
ben ps4ten pcdeki arkadaşımla party kurabileyim de başka bişey istemiyorum şu oyundan.rocket league hesabı diye bişey yapsalar çağırabilsek önümüze geleni.böyle bir crossplatform çok anlamsız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız