Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NASCAR ile Formula 1, Rocket League'e Geliyor

 
Geliştirici Psyonix, Rocket League'in üçüncü sezonunu detaylandırdı.

Üçüncü sezon 7 Nisan'da başlıyor. Başladıktan sonra Rekabetçi Turnuva Ödülleri tanıtılacak ve yeni Rekabetçi Sezon başlayacak. Geçen sezonun Rekabetçi Ödülleri yeni sezonun başlangıcının hemen ardından verilecek.

NASCAR ve Formula 1 üçüncü sezonun bir parçası olarak Mayıs'ta geliyor.

Detaylar:
 

NASCAR ve Formula 1 Geliyor
 
Araba yarışı sanatını uygun şekilde onurlandırmak için hız yapmayı mükemmelleştiren iki efsaneyi getirmemiz gerekiyordu: NASCAR ve Formula 1. Pistin bu iki devi Rocket League'de Sezon 3 boyunca kendi paketleri ile yer alacak.
 
Yeni Rocket Pass Geliyor
 
Rocket League'in NASCAR ve Formula 1'in seviyesinde rekabet yaratabilmesi için yeni bir araca ihtiyacı vardı, bu yüzden mühendislerimiz kendi hız canavarımızın ince ayarlarını ve test sürüşlerini tamamlamak için garajda çok sıkı bir çalışma yürütüyordu. İşte Tyranno. Sezon 3 Rocket Pass'inde Dominus gövdesine (hitbox) sahip bu atılma ustasını kullan.

Rocket Pass Premium ile Tyranno'yu hemen aç, ayrıca yepyeni ögelerin 70+ Kademelerine, ilave Haftalık ve Sezonluk Mücadelelere ve TP Desteğine erişim kazan! Ne kadar ilerleyebileceksin?
 
Yeni Arena Kutlaması Yarış Günü
 
Yeniden tasarlanmış DFH Stadium'da (Pist) yarış gününün görsel ve işitsel şöleninin tadını çıkarmaya hazır ol. Klasik Arena bir pist ve Pazar şampiyonasında pist kenarında bulunan şenlik ile çevrelendi. DFH Stadium (Pist) Serbest ve Rekabetçi Oyun Listeleri'ne eklenecek ve Özel Karşılaşmalar ile Serbest Oynama için Sezon 3'ün başında mevcut olacak. 

 
Rocket League PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'de Epic Games Store üzerinde oynaması ücretsiz ulaşılabilir durumda.

Fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Tales of the Neon Sea Epic Games Store'da Ücretsiz, Haftaya 3 out of 10: Season Two Ghostrunner Yol Haritası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız