Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'in Basketbol Modu Büyük Bir Güncellemeyle Çıktı

 
     Rocket League'e basketbol modunun gelişi beraberinde pek çok düzenleme de getirdi.
 
     Genel olarak baktığımızda Hoops isimli basketbol modu oyun listelerinde hem özel maç hem de hazırlık maçı seçenekleriyle eklenirken bu modlara Game Mode isimli bir seçim menüsü eklendi. Böylece artık maç yapmak istediğiniz haritaya göre arama yapabiliyorsunuz. Tabi Hoops modu yalnızca Dunk House isimli haritada oynanabiliyor. Önceden berabere biten maçlarda uzatmaya gidildiğinde süre göstergesi yerini "Uzatma" yazısına bırakırken artık uzatmada oynanan süreyi de görebileceksiniz.
 
     Cosmic Arena isimli yeni bir laboratuvar haritası da güncellemeyle birlikte Rocket Labs içerisine eklendi ve artık Free Play modunda gol attıktan sonraki 3'ten geri sayım kaldırıldı. Güncellemeyle birlikte ayrıca maçın ortasındayken de görüntülerinizi kaydetme olanağı gelirken tekrar görüntülerini yeniden isimlendirme seçeneği de sunuldu.
 
     Spectator modunda diğer oyuncuları izlerken yaşanan kamera sallantısı sorunun önüne geçen güncellemeyle birlikte eğer bu sallantı özelliğini kendi ayarlarınızda kapatırsanız diğer oyuncuları izlerken de geçerli oluyor. Ayrıca her ne kadar karşımıza pek çıkmasa da topun oyun alanı dışına çıkması gibi durumlara sebep olan sorunları da çözdüğü belirtilen güncellemeyle birlikte oyun deneyiminin iyileşeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Hoops DLC'sinin ücretsiz çıktığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
PC ve PS4'e Özel MOBA Oyunu Paragon'un Açık Beta Tarihi Belli Oldu Uncharted 4 Çıkış Tarihinden Önce Satıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Evis

29.4.2016 23:57:27

0
Uçmayı bilmedende oynanabiliyor aslında, duvarları kullanmayı bilirseniz rahat yenebilirsiniz. Ama uçmayı bilmek artı.

Kalradyalı

29.4.2016 12:11:05

0
Sadece kendi takımım adına konuşuyorum, 6-7 gol atmadığımız maç nadir oluyor, biraz kolay olmuş ama kurtarmak baya baya zor. Uçmayı bilirseniz kolay ve güzel basketler atılıyor ama bazı buglar var. Hangi koşullarda basket olacağını bilemiyorsun, yere değince mi, bir yere çarpınca mı vs. bir de olmadı gereken saveleri vermiyor, pota kenarına çarpınca şut olarak sayıyor falan. Bunların düzeltilmesi lazım. Onlar haricinde futbol moduna güzel bir alternatif. Uçmayı geliştirmek için birebir.

kav1nsky

27.4.2016 16:14:46

0
İlk 1-2 el çok zor geldi ama çok kolay olduğunu farkettim. Peynir ekmek gibi sayı atıyoruz arkadaşla. Eğlenceli olmuş bence, futbol moduna güzel bir alternatif.

keremec

27.4.2016 15:42:52

0
Biraz kolay olmus bence daha yuksek ve kucuk bir pota olan bir mod daha gelse fena olmazdi.

MDugur

26.4.2016 18:44:40

0
Ben futboldan eğlenceli buldum. Ama hava vuruşu yapamayan için gerçekten zor.

Leingrad

26.4.2016 18:08:25

0
Bende beğenmedim. Top fizikleri futbol ile aynı olsaymış daha iyi olurmuş. Şu haliyle yerden, duvardan ve panyadan gereğinden fazla sekiyor top. Millet yan duvarlara vurdurup atmaya çalışıyor. Zıplayıp arabayla vurayım diyincede top adam gibi yükseklik kazanmıyor. İlla aerial hit yapman gerekli basket atabilmen için. Mekanikleri iyi bulmadım.. Sahada olması gerekenden çok daha küçük. Basket atıyım derken top karşı çemberden yada rampadan sekip kendi potana gidiyor. O kadar küçük yapmışlar. Futbola devam...

BSC Misafiri

26.4.2016 17:52:01

0
hayal kırıklığı olmamış Ice hockey daha iyi.

Master_Evil

26.4.2016 17:26:17

0
basket atmak zor, gol atamıyoduk zaten bunun zor olacağı belliydi

iamburak

26.4.2016 16:54:48

0
Beyler şu dlc mi paralı mı ücretsiz mi açıklık getireyim. Basketbol modu tüm oyunculara ücretsiz. DLC ile gelen şey ise NBA takımlarının itemleri, bayrakları. Buna para vermeseniz de basketbol modunu oynayabilirsiniz. Oyun moduna gelince evet hayli zor olmuş Aerial hit yapamayan kişilerin basket atma şansı neredeyse yok denecek kadar az. Topu o dev delikten geçirmek kolay gibi görünse de hayli zor olmuş. Topun sekme sesi aynı basketbol topunun sekme sesi gibi, araba yere değdiğinde tıpkı basketbol oyuncularının ayakkabısından çıkan o cirttt sesini duyabiliyorsunuz, arada bir hakem sesi geliyor sonra gidiyor, basket sahasında bir maçta duyduğunuz seyirci ve ambians sesi de oyuna oturmuş bence gayet iyi yapmışlar. Oyun sadece 2vs2 oynanabiliyor (botlarla oynamak isterseniz 1-2-3-4'lü takım halinde oynayabilirsiniz) Saha futbol sahalarına göre daha küçük ve 2vs2 yapmaları da isabet olmuş. Ancak bu bir bakıma kötü çünkü 2 kişiden herhangi biri kötü oyuncu olursa zaten kazanma şansınız yok denecek kadar azalıyor. Bence yine de zevkli bir mod olmuş.

BSC Misafiri

26.4.2016 16:40:01

0
Aşırı zor ha basket şeylisi. Sinirler sağlamsa deneyin. Yoksa single ve botlarla akın

KuvvetMira27

26.4.2016 16:12:55

0
3 maçda 1-0 bitti baya zor zaten normalde gol atmak zor şimdi daha da zor olmuş :D

R-10

26.4.2016 15:48:32

+1
Deneme fırsatım oldu.Oldukça eğlenceli ama futbola göre zor olmuş.Ayakkabıdan çıksan sese kadar yapmışlar

Masso

26.4.2016 15:14:16

0
Rocket League'e gelen ilk adam akıllı DLC diyebilirim. Aşırı eğlenceli olmuş. Basket attığınızda o spikerin "uuuunbelievableeeee" diye bağırması, zıplayıp yere indiğinizde çıkan o gıcırtı sesi falan çok iyi. :D Ve reddit'te yaptığı açıklamara göre basket sadece bi' başlangıçmış. Mükemmel DLC'ler gelecekmiş.

JakSocket

26.4.2016 15:01:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fmercury Hopps DLC'si paralı görünüyor ücretsiz değil.
Hayır ücretsiz.

Fmercury

26.4.2016 14:47:23

0
Hopps DLC'si paralı görünüyor ücretsiz değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız