Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'de Bu Yıldan Sonra Loot Box Olmayacak

 
Epic Games geçtiğimiz günlerde Fortnite'ın "Save The World" modundan loot boxları kaldırmıştı. Buna benzer bir değişim de yıl sonunda Rocket League için geliyor. Loot box olanan bilinen ve rastgele dağıtılan tüm loot box kutuları oyundan yıl sonundan kaldırılacak. Epic Games oyun dünyası için gerçekten ilginç hamleler yapıyor.
 
Şu an için çok fazla ayrıntıya sahip değiliz fakat ayrıntıların ilerleyen vakitlerde açıklanacağını söyleyen firma aynı zamanda, resmi blog yazısında “yeni sistemimizin yanı sıra doğrudan satın almak için Rocket Pass Premium, DLC Cars ve Esports Shop eşyalarının teklif edilmeye devam edeceği” yazıyor.
 
Oyun dünyası tarafından oldukça tartışılan loot boxların kaldırılması gerçekten çok ilgin. Oyun severlerin bir kısmı kumar ve sahtekarlık gibi görürken diğer kısmı bir eğlence unsuru olarak görüp sorun olmadığını düşünüyor. Loot boxlarıyla ünlü firmalardan ilerleyen günlerde bir gelişme olacak mı hep birlikte göreceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Big Smoke ve CJ'in, Sekiro: Shadows Die Twice Düellosu DC Universe Online Switch Oyuncuları İçin Ücretsiz Yayınlandı

TheNewAtilla

7.8.2019 06:43:17

+1
Epic farkı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız