Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League PS4 Versiyonu Çapraz Platform Beta Programına Katıldı

 
Geliştirici stüdyo Psyonix ve platform sahibi Sony Interactive Entertainment, Rocket League PlayStation 4 versiyonunun bugün itibarıyla çapraz platform beta programına katıldığını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC üzerindeki oyuncular artık çevrimiçi maçlarda rastgele bir şekilde takım arkadaşı veya rakip olarak eşleşebilir.

Çapraz platform desteği otomatik olarak aktif olacak ancak emin olmak için oyunun ana menüsünden ayarlara gidip ve oynanış kısmındaki “Cross-Platform Play” kutucuğuna tik atılıp atılmadığını kontrol edebilirsiniz.

Çapraz platform parti kurma bu yıl içinde yayınlanacak ilk güncelleme ile birlikte oyuna eklenecek ve bu da platform farketmeksizin oyuncuların arkadaşları ile beraber oynamalarına izin verecek. Bu konu hakkında daha fazla bilgi ilerleyen zamanlarda paylaşılacak. Güncelleme yayınlanmadan önce arkadaşlarınız ile diğer platformlarda oynamak istiyorsanız sadece özel bir maç oluşturabilir veya katılabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Left Alive ‘Garmoniyan İstilası’ Fragmanı AWAY: Journey to the Unexpected için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız