Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band'in iOS Sürümünde "Kapanacak" Duyurusu

     Rock Band'in iOS sürümünde kullanıcıların karşısına çıkan mesajda oyunun 31 Mayıs tarihinden sonra kullanılmayacağı belirtiliyor. Oyunun hiç bir uyarı olmadan 5$'a satılıyor olması ise durumu iyice ilginç bir hale sokuyor.
 
     Bu mesajın ortaya çıkmasından sonra Harmonix'den herhangi bir fikirleri olmadığı yönünde çeşitli açıklamalar geldi, zaten Rock Band'in iOS versiyonuyla Harmonix ilgilenmiyor.
 
     Aradan kısa bir süre geçtikten sonra EA'den resmi açıklama geldi: "Rock Band'in iOS sürümü açık kalmaya devam edecektir. Dün çıkan mesaj bir hata sonucu meydana geldi ve bu karışıklık için özür dileriz. Bu hatayı düzeltmek için çalışıyoruz ve en kısa zamanda ek bilgileri sunacağız."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MTV Games Rock Band 3 EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii DS
E3 2012 Fuarında Gözükecek Oyunlar Listesi Nicalis'ten Wii U İle İlgili Umut Verici Açıklama
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

4.5.2012 00:43:12

0
FAIL

tym

3.5.2012 13:56:19

0
6 dolarlık ipad için tetris oyunu almıştım. Ea oyunu güncellemek yerine oyunu app storedan kaldırıp yeni tetris oyunu yayınladı. Artık eski sürümle beraber benim 6 dolar yok oldu gitti. O günden beri EA oyunu almıyorum. Zaten türkçe düşmanılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız