Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Road 96, 14 Nisan'da PlayStation ve Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Ravenscourt ve geliştirici DigixArt, 14 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için macera oyunu Road 96'yı yayınlayacağını duyurdu. Road 96 ilk olarak 16 Ağustos 2021'de Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Kendi kişisel özgürlük yolculuğunda heyecan verici yerleri ve sıra dışı insanları keşfedeceksin. Tarantino, Coen Kardeşler ve Bong Joon-ho'dan esinlenen, sürekli gelişen ve hikâye odaklı bir macera. Valiant Hearts ve Memories Retold'un ödüllü yaratıcıları tarafından yapıldı. HP Inc. tarafından başlatılan OMEN Presents inisiyatifinin bir parçası olarak duyuruldu.

Aksiyon, keşif, düşünceli melankoli anları, insan karşılaşmaları ve çılgın durumlar. Otoriter yönetim ve baskı dolu bir ortamda geçen bir hikâye. Çarpıcı görsel tarz, 90'ların gözde parçalarıyla dolu oyun müzikleri ve her bir oyuncunun Road 96'da kendi benzersiz hikâyesini yaratmasını sağlayan binlerce rota. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Road 96 Digixart yolculuk macera oyunu
Horizon Zero Dawn Satışları 20 Milyonu Aştı Call of Duty: Modern Warfare 2 Yeni Oyun Motorunu Kullanacak

ThomasAngelo89

12.2.2022 13:20:33

0
Merak ettiğim bir oyundu. Konsola gelecek olmasına sevindim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Road 96
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız