Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain: Hostile Worlds Mobil Cihazlar için Duyuruldu

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici ekip Frima, iOS ve Android için ücretsiz nişancı aksiyon rol yapma oyunu Risk of Rain: Hostile Worlds'ü duyurdu. Şu anda geliştirilme aşamasında olan oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ücretsiz yapısıyla beraber geliyor
 
 
 
Risk of Rain: Hostile Worlds, serinin hızlı ve enerjik nişancı aksiyon oynanışını alıp izometrik mobil tabanlı bir rol yapma deneyimine dönüştürüyor. Oyunda koleksiyonunuzu büyütebileceğiniz ve tehlikeli bir yolculuğa çıkabileceğiniz bir yapı yer alıyor.
 
Risk of Rain evreninde geçen oyunda hikaye kapsamında yeni ve tanıdık karakterlerle, canavarlarla ve eşyalarla karşılaşabiliyorsunuz. Risk of Rain: Hostile Worlds adlı bu yapımda dinamik oyun sistemleri ve oynaması ücretsiz bir model yer alıyor. Aynı zamanda yeni güncellemeler de oyuncuları bekliyor.
 
Oyunda koşup ateş edebileceğiniz bir deneyim bulunuyor. Hızlı reflekslerin ve taktiksel düşünmenin burada önemli olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu risk of rain hopoo games rogue like pc platform
Wo Long: Fallen Dynasty ile Nioh 2 İş Birliği Yapıldı: Ücretsiz Güncelleme Nintendo, Switch için Yeni Oyunlar Yayınlamaya Devam Edeceğini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risk of Rain
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız