Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain 2 Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Hopoo Games, çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2'nin 2019'un başlarında erken erişime açılacağını açıklamıştı ve bugün sürpriz bir şekilde Steam'de erken erişime açıldı.

Erken erişim sürüm tek oyunculu ve dört oyuncuya kadar co-op modlarını destekliyor ve 75'ten fazla eşya ve ekipman, 6 oynanabilir sınıf ve oyunu uzun saatler boyunca canlı tutmak için 6 boss bulunuyor.

Ayrıca 30 Mart Türkiye saati ile 22:00'a kadar geçerli olacak bir promosyon var. Eğer oyunu bu tarihten önce satın alırsanız bir arkadaşınız için ücretsiz ekstra kopya kazanıyorsunuz. Oyunun fiyatı 60,00 TL.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Klasik çok oyunculu, Roguelike bir oyun olan Risk of Rain, ekstra bir boyut ve daha zorlayıcı bir aksiyonla geri dönüyor. Rastgele sahneler, düşmanlar, bölüm sonu canavarları ve eşyalarla hiçbir tur aynı olmayacak. Tekli olarak veya dört arkadaşa kadar takım olup oynayın, canavar sürüleriyle savaşın, yeni ganimetlerin kilidini açın ve gezegenden kaçmanın bir yolunu bulun.
 
Her turda düşmanlarınızın özelliklerini daha yakından öğreneceksiniz. En olanaksız durumlar bile yeterli beceriyle aşılabilir. Eşsiz bir yükselme sistemi, oyun süresince sizin ve düşmanınızın gücünün sınırsızca artmasını sağlıyor, bir zamanlar bölüm sonu canavarı savaşı olan şey zamanla sıradan bir düşman hâline gelecek.
 
Sayısız kazazede, eşya, düşman ve bölüm sonu canavarı Risk 2'ye geri dönüyor ve pek çok yeni düşman da savaşa dâhil oluyor. Engineer, Huntress ve -tabi ki- Commando gibi klasik kazazedelerin yanı sıra Artificer ve MUL-T gibi yepyeni kazazedeler de oyuna giriş yapıyor. Kilidi açılıp kullanılacak 75'den fazla eşyayla her tur, kötü durumlardan çıkmak için akıllıca stratejiler oluşturmanızı sağlayacak.
 
- Steam üzerinden dört kişi işbirliğine dayalı olarak sorunsuz bir şekilde oynayın — port yönlendirmeye gerek yok
- Zamanla 75'ten fazla eşyanın kilidini açarak her turu canlı ve yeni mücadelelerle dolu tutun
- Her birinin uzmanlaşabileceği kendi yetenekleri olan yeni ve eski kazazedelerle oynayıp kilitlerini açın
- Sayısız eşya ve karakter kombinasyonları kurgulayın ve kullanın
- Zorlu yaratıklar ve devasa bölüm sonu canavarlarıyla çarpışın
- Muazzam, elle yapımı 3B seviyeleri keşfedin
- Yaratık, Eşya ve Ortam Günlükleri toplayarak hikâyeyi ortaya çıkarın
- Herkesin küresel bir lider tablosunda yarışabildiği eşsiz bir kaynak yarışı olan yepyeni Prismatic Trials'da arkadaşlarınıza -ve dünyaya- meydan okuyun 

 
Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Risk of Rain 2 Gearbox Publishing Hopoo Games çok oyunculu roguelike
Dreams 16 Nisan'da Erken Erişime Açılacak Psikolojik Korku Oyunu Dollhouse 24 Mayıs'ta PS4 ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risk of Rain 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız