Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Tomb Raider Yönetmeni Insomniac Games'e Katılıyor

 
   Tecrübeli geliştirici Brian Horton 1 Ocak 2018 tarihinde Insomniac Games'e katılacağını duyurdu.

   Brian Horton yeni görevinde Spider-Man oyununda tasarım yönetmeni olarak çalışacak.
 
   Brian Horton daha öncesinde Crystal Dynamics'te Rise of the Tomb Raider oyun yönetmeni ve Infinity Ward'ta Call of Duty: Infinite Warfare'in hikaye modunda yaratıcı yönetmen olarak çalıştı. Ayrıca kendisi kariyeri boyunca Electronic Arts, DreamWorks interactive, The Collective ve Vivendi gibi stüdyolarda çeşitli pozisyonlarda görev aldı.
 
   Spider-Man 2018'de PlayStation 4 için çıkacak.

   Oyunun kısa tanıtım yazısı şu şekilde: "Marvel ve Insomniac Games ekipleri bir araya gelerek yepyeni ve otantik bir Spider-Man hikâyesi oluşturdu. Bu daha önce tanışmadığınız ya da bir filmde görmediğiniz bir Spider-Man değil. Bu New York Şehri'nde büyük suçlarla savaşarak epey deneyim kazanmış bir Peter Parker. Aynı zamanda New York halkının kaderini omuzlarında hissederken karmaşık kişisel hayatını ve kariyerini dengelemek için mücadele ediyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Granblue Fantasy Project Re: Link için 8 Dakikalık Oynanış Videosu Oyun Bağımlılığı Akıl Hastalığı Olarak Kabul Edilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

25.12.2017 09:24:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Valla ben PC kullanıcısı olarak 2018 olsun diye gün sayıyorum, RDR 2 çıktığı anda alacam bir PS4 Pro, Hem exc. oyunlarla hemde böyle oyunlarla takılmak için sabırsızlanıyorum..
Yakışır kardeşim.

BSC Misafiri

24.12.2017 23:26:50

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri "Rise of the tomb raider PS4'e gelmeyecek. Phil Spencer destekliyor!" diye aylarca kavga-gürültü olmuştu. Şimdi oyunu geçtim Yönetmen bile PS4'e transfer olmuş :D 2017'nin en iyi transferi. 2018'de PS4 Show var...
Valla ben PC kullanıcısı olarak 2018 olsun diye gün sayıyorum, RDR 2 çıktığı anda alacam bir PS4 Pro, Hem exc. oyunlarla hemde böyle oyunlarla takılmak için sabırsızlanıyorum..

BSC Misafiri

24.12.2017 22:57:43

+4
"Rise of the tomb raider PS4'e gelmeyecek. Phil Spencer destekliyor!" diye aylarca kavga-gürültü olmuştu. Şimdi oyunu geçtim Yönetmen bile PS4'e transfer olmuş :D 2017'nin en iyi transferi. 2018'de PS4 Show var...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız