Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of Nightmares'ten Tren Kazası Görselleri

Huzurlu bir yolculuk birazdan cehenneme dönecek

     SEGA'nın Kinect'e özel olarak ürettiği aksiyon-korku oyunu Rise of Nightmares'e ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler oyunun başlangıç aşamasına ait bilgiler veriyor.
 
     Bu görüntülerden de anladığımız kadarıyla huzurlu bir tren yolculuğu sırasında trene giren metal maskeli ürkütücü bir adam ortalığı kan gölüne çeviriyor. Tabi bu ürkütücü-dev adam yakınlardaki bir köşkte çılgınca deneyler yapan bir bilimadamının yönlendirmesi ile trene binmiştir.
 
     Tren kazasından sonra kurtulanlar ile birlikte bu köşke doğru ilerliyoruz ve sonunda eşimizi bulmak için büyük bir mücadeleye giriyoruz.  Eylül ayında piyasaya çıkacak oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sega Korku rise of the nightmares Kinect Xbox 360
Chunsoft 2 Macera Oyunu Üzerinde Çalışıyor Little King's Story 2 PS Vita için Duyuruldu

otomania

24.8.2011 12:21:05

0
Resimlerin gidişatlar güzel olmuş, diyalog falan konulsa çizgi roman havasında olurmuş :D Resimlerden çıkardığım kadarıyla sağlam bi senaryosu var, daha doğrusu öyle umuyorum :) Güel resimler, teşekkürler :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of Nightmares
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız