Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games Geliştirici Programını Duyurdu

 
     Riot Games, "Riot Forge" geliştirici partner programını duyurdu. Yapılan açıklamada Riot Games, League of Legends bünyesinde başka geliştirici partner stüdyolara destek ve ortak olarak oyun geliştireceğini ve yayınlayacağını bildirdi. Geliştirici olan herkesin başvuru yapabildiği form riotforgegame sitesi üzerinden yayınlandı.  
 
Riot Forge Hakkında Yapılan Açıklama
 
     "Biz oyuncu ve geliştirici odaklı bir yayıncıyız. Görevimiz dünyanın dört bir yanındaki deneyimli ve yetenekli geliştiricilerle işbirliği yaparak yeni ve muhteşem League of Legends oyunlarını oyunculara sunmak.

     LoL Evreni ve şampiyonları bize sınırsız ihtimaller sunuyor. Tutkulu partnerlerimizi destekleyerek ve onlara kendi hikâyelerini anlatmaları ve LoL dünyasını genişletmeleri için olanak tanıyarak her türden oyuncunun LoL'ü yeni ve heyecan verici yollardan deneyimlemesini sağlayan çeşitli oyunlar çıkaracağız.

     Bu oyunları oyunculara sunmayı ve kendimiz de bu oyunları oynamayı dört gözle bekliyoruz! Eğer bir geliştiriciyseniz ve görevimizin bir parçası olmak istiyorsanız söyleyeceklerinizi merak ediyoruz."
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Geoff Keighley, Death Stranding'in Game Awards'ı Domine Etmesinde Bir Etkisi Olmadığını Söyledi The Witcher Dizisinden 3 Yeni Poster Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız