Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geoff Keighley, Death Stranding'in Game Awards'ı Domine Etmesinde Bir Etkisi Olmadığını Söyledi

 
Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 8 Kasım'da piyasaya sürüldü. Oyun bir kesim için çok kötüyken, bir kesim için yılın en iyi oyunu. Hatta haftaya düzenlenecek olan Game Awards etkinliğinde Death Stranding'in çok fazla adaylığının bulunmasına bazı insanlar tepki gösterdi.
 
Etkinliği düzenleyen Geoff Keighley'nin, Death Stranding'in içinde bulunmasından dolayı oyuna ödül konusunda "torpil" yapılacağı ile ilgili endişe vardı. Geoff Keighley ise bu konu hakkında konuştu.
 
"Web sitemizde de sergilediğimiz gibi 80 farklı medya kuruluşu, adaylar ve kazanan için oy veriyor. Ben ne aday seçimleri ne de kazanan için oy verme hakkına sahip değilim. Bu bazı geliştiriciler ile çalıştığım veya sponsorluk işleri yaptığım için değil. Oy verenlerin tamamen bu tarz işlerden uzak olmasını istiyorum. 
 
Ama endişeyi kesinlikle anlıyor ve takdir ediyorum. Çoğu kişi Kojima ile benim sektör dışında arkadaş olduğumuzu biliyor. Ödül kazanamadığı için benimle arkadaşlığını kesen geliştiriciler var.
 
Sadece kurallara ve oylamaya sadık kalmak zorundayım. Elimden geldiğince etik ve adil davranıyorum.
 
Kojima ile 2017 senesinde Death Stranding için çekim yaptık. Görüntüyü fragmanlarda kullanacağını söyledi ancak sonrasında vazgeçip easter egg olarak oyuna koymak istediğini söyledi." 
 
The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitch, Mixer, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Yaklaşık iki buçuk saat sürecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Tamamen Legodan Oluşan Eğlenceli Bir P.T. Videosu Paylaşıldı Riot Games Geliştirici Programını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

altunuz

6.12.2019 18:52:48

+3
Oyunları pek takip etmedim ama Sekiro o listede varsa başka bir oyunun yılın oyunu seçilmemesi gerek, hele de böyle tartışmalı ve insanları bu denli bölen bir oyunun yılın oyunu olması bence çok saçma olur. Özellikle Dost Kayaoğlu'nun 53 dakikalık incelemesi bu oyun hakkındaki önyargılarımı yok etti diyebilirim ama yine de bu oyunun yılın oyunu olması bana göre torpil harici hiçbir yolla olamaz.

deadlight54

6.12.2019 14:31:16

0
Game Awards’la ilgili beni en çok heyecanlandıran şey yeni oyun duyuruları. Neler duyurulacak merak ediyorum. Yılın oyunu ödülü Kojima faktöründen ötürü Death Stranding’e gider diye tahmin ediyorum.

BSC Misafiri

6.12.2019 13:34:15

+3
Journey hak ediyordu ama bu kargo oyunu etmiyor bana hikaye anlatma anlamıyormuş bende bu oyunda ne bulduğunuzu anlamıyorum siz çalın siz oynayın

İdrak İstimlak

6.12.2019 12:42:42

+4
Zaten dedim ya, anlamanı beklemiyorum, yok yani öyle bir beklentim, yok işte, daha açık nasıl anlatabilirim?

Guest-AEF248198

6.12.2019 11:20:43

+3
Ciddi ciddi Journey'le bu oyunu bir tutmuş. Bu oyun yıl lın oyunu ödğlünü alırsa bu etkinliğin kaale alınır hiçbir tarafı kalmaz.

gamerasi

6.12.2019 09:27:10

+1
Oyunu 90+ saat oynayıp sattım, lakin oyunda keşfetmediğim yerler şimdiden beni rahatsız etmeye başladı.

Ziromen

6.12.2019 09:11:12

0
Baştan dahil olmasaydı o zaman, istediği kadar açıklama yapsın algı farklı olacak, oyuna dahil olmasıda ödülü amatörce bir hale getirmekten başka bir işe yaramadı.

İdrak İstimlak

6.12.2019 08:04:18

+8
Mario oyunlarının, The Walking Dead'in, Journey'in neden yılın oyunu olduğunu anlamayanların, Death Stranding'in de neden yılın oyunu olacağını anlamalarını beklemiyorum.

Guest-AEF248198

6.12.2019 02:04:32

+4
Ödül Death Stranding'e değil onu oynayanlara verilmeli o kadar yolları dağları yürümek hakikaten sabır işi, sabır taşı olsan çatlarsın be.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız