Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridge Racer 8 LinkedIn'de Belirtilene Göre Switch için Geliştiriliyor

 
   Bandai Namco Singapur stüdyosu baş tasarımcısı Shawn Pitman'ın LinkedIn profilindeki projeler kısmında belirtilene göre, Bandai Namco Ridge Racer 8'i Switch'e özel olarak geliştiriyor.

   Ayrıca baş tasarımcının LinkedIn profilinde Switch'e özel olarak First Person Shooter/Adventure oyunu geliştirildiği de yazıyor. İnternet üzerinde dolaşan söylentiler bu oyunun geçtiğimiz sene duyurulan Metroid Prime 4 olduğunu ortaya atıyor. Eurogamer, Metroid Prime 4'ün Retro Studios tarafından değil yeni bir ekip tarafından geliştirildiğini ancak Metroid Prime yapımcısı Kensuke Tanabe'nin bu projeye liderlik ettiğini doğrulamıştı.
 
   Bandai Namco geçtiğimiz yıl finansal sonuçlarını açıkladığı bir raporda Switch'e oyun geliştirmek için daha fazla kaynak ayrılacağını belirtirken 2018'in ilkbahar-yaz dönemlerinde Switch'e özel 3 büyük oyun duyurusu yapılacağını söylemişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LinkedIn Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
OpTic Gaming, Yeni CS:GO Kadrosunu Duyurdu Grand Theft Auto V Satışları 90 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız