Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridge Racer 3D'de "Drift" Tuşu Olacak

Drift tuşu oyunu daha zevkli yapabilir

     3DS için hazırlanan Ridge Racer 3D için yeni bir özellikle daha duyuruldu. Oyunda "Drift" tuşunun olması bekleniyor. Bu özelliği kullanırken Mario Kart'taki gibi Drift'e girerken bir tuşa basılı tutuyoruz ve Drift'ten çıkarken de o tuştan elimizi çekiyoruz.
 
    Drift tuşunun eklenmesi oyunu daha eğlenceli kılabilir, ama Ridge Racer 3D'nin başarılı olması için de tek başına yeterli değil. Yine de şunu hatırlatmakta yarar var ki Ridge Racer 3D'deki tek yeni özellik bu değil.
 
    Artık 3DS'in kamerasını kullanıp fotoğrafımızı çekebileceğiz ve bu fotoğraf ekranda gözükecek. Tabi 3D görüntü desteğini de unutmamak gerekiyor. Namco Bandai umarız bu defa Ridge Racer fanlarını üzmez ve kaliteli bir oyunla karşımıza çıkar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Ridge Racer 3DS 3D Namco Yarış Nintendo
Dead or Alive: Dimensions için Yeni Görüntüler Gamestop'tan 3DS Oyun Fiyatları ve Çıkış Tarihleri

TheMarjinaLs

5.2.2011 13:15:12

0
Bu oyun acaba gerçekten de satış yapıyor mu :) Alan varmı merak ediyorum. Çok kalitesiz bir oyun ! . Demosunu indirmiştim araba ARCADE .... Duvara çarpıyorsun ne bir çizik vaarrrr nede bir hasar...Üstelik top gibi geri sekiyor :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ridge Racer 3D
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız