Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resonance of Fate PS4 ve PC için Derecelendirildi

 
Resonance of Fate The German USK tarafından PlayStation 4 ve PC için derecelendirildi.

Derecelendirme kurumu yayıncı olarak oyunun geliştiricisi tri-Ace'i listeledi. 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 çıkan orijinal oyunun yayıncılığını Sega üstlenmişti.  
 
tri-Ace 20 Eylül'de Gamescom 2018'de yeni bir oyun duyurmayı planlıyor. Ayrıca 2010'da promosyon amaçlı açılan oyun karakterlerinin twitter hesapları bugün itibariyle tekrar tweet atmaya başladı. Tüm bunlar Resonance of Fate remaster'ı işaret ediyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu End of Eternity Resonance of Fate Sega Tri-Ace PS3 Xbox 360 JRPG
Democracy 4 PC için Duyuruldu ReCore: Definitive Edition, Super Lucky's Tale ve Üç Diğer Microsoft Oyunu Steam'de Satışa Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cemlat

15.9.2018 01:48:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri capcom,sega,namco Batmamak için elde ne varsa sürüyorlar piyasaya,bunlarda bitince ne yapacaklar bakalım.Herifler bu nesil resmen korsancılara çalıştılar yahu,sömürmedikleri oyun kalmadı önceki nesilden korsancıların,bu üç dingil hala satacak umuduyla pcye çıkarmaya devam ediyorlar, şaka gibi hahahahah.
Capcom un öyle bi derdi yok hele ki MHW bu derece başarılıyken, Sega sadık kitlesi ve Yakuza sı ile zaten kendi yağında kavruluyo. Namco içinse oyun, sadece etkin oldukları alanlardan biri ki yıllardır hep diğer şirketlere kıyasla gayet güzel bi büyüme oranıyla kapatıyorlar yılı. Böyle saçma bi yoruma cevap vermeye uğraşmazdım da boş yere bu şirketlerden oyun bekleyenleri endişelendirme diye yazdım.

BSC Misafiri

14.9.2018 23:51:53

0
capcom,sega,namco Batmamak için elde ne varsa sürüyorlar piyasaya,bunlarda bitince ne yapacaklar bakalım.Herifler bu nesil resmen korsancılara çalıştılar yahu,sömürmedikleri oyun kalmadı önceki nesilden korsancıların,bu üç dingil hala satacak umuduyla pcye çıkarmaya devam ediyorlar, şaka gibi hahahahah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resonance of Fate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız