Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance 3'te 60 Kişilik Multiplayer Yok


 
    2 yıl önce piyasaya çıkan Resistance 2'nin en önemli özelliklerinden birisi de 60 kişilik yoğun çok oyunculu moduydu. Hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu mod da bizi Resistance dünyasına bağlamıştı. 3. oyunda ise durum biraz farklı olacak.
 
    Oyunun geliştiricisi Insomniac'tan Marcus Smith'in açıklamalarına göre Resistance 3'te 60 kişilik çok oyunculu mod bulunmayacak. Bunun yerine daha sade yapıya sahip bir mod düşünülüyormuş. Yine de henüz bu modun kaç kişi destekleyeceğini bilmiyoruz.
 
      Resistance 3'ün çok oyunculu modu, senaryo modundaki haritalara da sahip olacak. Dünyanın çeşitli ülkelerinden haritalar emrimizde olacak, bu haritalardan bir tanesinin Afrika'da olduğu da daha önce açıklanmıştı.
 
      Gelecek yıl Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Resistance 3, ilk iki oyundan çok daha fazlasını hedefliyor. Insomniac, FPS dünyasındaki dişli rakipleriyle başa çıkabilmek için çok çaba göstermeli. İşi gerçekten de hiç kolay değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3
AC: Brotherhood, Xbox 360 ve PS3'de Aynı Olacak Müthiş Halo: Reach Figürleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız